Concert EUROSMITH: A Crazy Tribute to AEROSMITH la Beraria H

25 Ianuarie 2017
Bucuresti - Beraria H
Pret: 15-25 Lei

EUROSMITH (ITALIA) - CEA MAI TARE TRUPA TRIBUTE AEROSMITH - VINE LA BUCURESTI!

Arata la fel. Se imbraca la fel. Au aceeasi voce si aceeasi energie. Vino sa vezi toate hiturile Aerosmith precum "Crazy", "I Don't Want to Miss a Thing", "Amazing", "Pink", "Livin' On The Edge", "Cryin'" sau "Dream On" intr-o interpretare live de exceptie.

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena.

Bilete:

25 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

15 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Rezervarile se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook