Concert Fara Zahar & Tapinarii-The MF Show at Gradina Urbana

15 Aprilie 2021
Bucuresti - Gradina Urbana
Pret: 50-65

 Sigur le-ai dus dorul, mai ales cand stii ca ti-au marcat copilaria in cel mai funny mod! Mai tii minte cand ne adunam in gasca seara, la o chitara, si le fredonam versurile pe nerasuflate?

Vorbim de trupa Fara Zahar, care va concert pe data 15 Aprilie in Gradina Urbana!

Salveaza data in calendar si vino la concert Fara Zahar & Tapinarii | The MF Show!

 Eveniment in parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica

 Avem rugamintea sa luati in considerare ca terasa se va inchide la ora 22:00, conform noilor reglementari!

#Informatii 

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook