Concert Firma in Club Expirat din Bucuresti pe 21 noiembrie


21 Noiembrie 2018
Bucuresti - Expirat
Pret: 40

 Pofta de FiRMA live? Noi avem. Ne vedem la Expirat pe 21 noiembrie.

FiRMA, una dintre trupele-icon ale rockului alternativ romanesc, si-a facut aparitia in 2001 pe o piata muzicala care abia invata sa se alinieze la standardele internationale. Cu un album de debut („La orbire” - 2003) ce a spart toate tiparele la vremea lui, cu influente jazz, blues, funk si trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock si videoclipuri ce au ramas in memoria unei generatii, Firma au captivat intotdeauna prin atentia la detaliu aratata in output-ul lor artistic.

Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in Palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru „Deteptarea primaverii” la Teatrul Mic din Bucureti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
Energia proaspata a colectivului de muzicieni este cristalizata astfel in cel mai nou material de studio, „Descantece”. Lansat pe parcursul a trei ani (vol. 1 in octombrie 2014, vol. 2 in mai 2017), „Descantece” este cel mai nou pas evolutiv in istoria unei trupe care a surprins intotdeauna.

SoundCloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma
YouTube: https://www.youtube.com/user/FirmaChannel

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook