Concert God Is An Astronaut in aprilie la Fabrica


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Litera 1 Litera 1 Litera 1 Litera 1
Adauga si tu o poza

12 Aprilie 2014
Bucuresti - Fabrica
Pret: 35-40

14.04.2014

Poze cu God Is An Astronaut in concert la Bucuresti

Poze de la concertul sustinut de God Is Anostronaut si Litera 1, in Club Fabrica din Bucuresti, pot fi gasite pe METALHEAD mai jos.
 

Poze concert God Is An Astronaut la Bucuresti

Foto Credits: Miluta Flueras


Poze Concert God Is An Astronaut in aprilie la Fabrica (User Foto) - God is an Astronaut

11.04.2014

Concertul God is an Astronaut de la Bucuresti este aproape sold-out

 Sambata aceasta, in club Fabrica din Bucuresti, are loc cel de-al doilea eveniment marca Sabotage, noua platforma dedicata muzicii alternative. Publicul va avea ocazia sa vada live God is An Astronaut, una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume, concertul apropiindu-se cu pasi repezi de a fi sold-out. 

Accesul se face incepand cu ora 21:00, programul urmand sa inceapa la ora 22:00 cu Litera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock, urmand ca trupa God Is An Astronaut sa urce pe scena la ora 23:00. 

Utimele bilete in pre-sale (la pretul de 35 lei) se mai gasesc intr-un numar limitat in reteaua Diverta, la Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1) si Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12). 75 de bilete vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, de la intrarea in club Fabrica, la pretul de 40 lei.

SABOTAGE este o noua "punte de legatura" intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, evenimentele organizate sub aceasta platforma devenind puncte de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. SABOTAGE raspunde astfel nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si asupra artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

Event: https://www.facebook.com/events/213660702173420/ 

08.04.2014

Concert God is an Astronaut in Fabrica: ultimele detalii

 Sambata, in FABRICA: Dumnezeu este un astronaut din Irlanda care incepe cu Litera 1

Trupa irlandeza God Is an Astronaut, una din cele mai bune formatii de rock instrumental din lume*,  va urca - desi, fiind vorba de “God”, e mai corect sa spunem ca se va pogori - sambata seara pe scena din Club Fabrica. Concertul va fi deschis de cei de la Litera 1.

Concertul din Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) face parte dintr-un turneu monstru (07 aprilie - 13 septembrie) de promovare a ultimului album, “Origins”, turneu in care irlandezii de la God Is an Astronaut vor strabate toata Europa (Germania, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania, Slovacia, Polonia, Belgia, UK, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Olanda, Cehia, Italia). in Romania vor putea fi vazuti in doua locatii: in Bucuresti (Club Fabrica), respectiv, a doua zi, la Cluj. 

De-a lungul carierei, God Is an Astronaut si-a trecut in CV turnee sold-out in Europa, aparitia in cadrul faimosului festival showcase Eurosonic, titlul de “Cea mai buna trupa instrumentala” (*conform revistei Maxim), dar si o “gaura” de 20.000 USD in urma primului lor turneu din USA, cand intregul echipament le-a fost furat dupa ultimul show.

Dincolo de munca de studio, irlandezii au devenit cunoscuti totodata si prin reprezentatiile live, in care muzica este completata de proiectii vizuale provocatoare si intense. 

Show-ul God is An Astronaut va fi deschis de Litera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock, aparut in 2013, odata cu albumul omonim. in muzica trupei, cei doi membri - Zareh Arachelian si Alex Dragomir - prezinta o calatorie muzical-artistica ce are drept scop explorarea 1-lui, a principiului suprem.

God Is an Astronaut este al doilea eveniment din cadrul platformei Sabotage, dupa concertul Jaya The Cat de saptamana trecuta.

Sabotage este o noua platforma de evenimente dedicata muzicii alternative. Fara a merge la extreme, Sabotage isi propune sa devina o "punte de legatura" intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, dar si un punct de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. Distantandu-se de muzica pop si distingandu-se prin sunete distorsionate si versuri cu mesaj si atitudine, Sabotage raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

Data si ora: sambata, 12 aprilie

Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)

Concert: God Is an Astronaut

in deschidere: Litera 1

Bilete: 35 lei de pe MyTicket.ro, iabilet.ro, reteaua Diverta, H2O Shop, Ollie Gang Shop, Corner Shop; la intrare: 40 lei 

Facebook Event: God Is an Astronaut in Fabrica

Club Fabrica pe Facebook

--------------------------

God Is an Astronaut

Genul: rock instrumental, space rock.

God Is an Astronaut a fost infiintata de fratii Kinsella, Niels (bas) si Torsten (chitara), acum 12 ani, in prezent cei doi avandu-i alaturi pe Jamie Dean (clape/sintetizatoare), Lloyd Hanney (tobe), (Stephen Whelan in turnee) si Gazz Carr (chitara). 

Irlandezii au debutat in anul 2002, lansand albumul “The End of the Beginning” sub propriul label “Revive Records”, decizie ce le-a permis sa detina integral controlul creativ asupra materialului discografic.

“The End of the Beginning” a fost urmat de alte 5 albume de studio - “All Is Violent, All Is Bright” (2005), “A Moment of Stillness” (2006), “Far from Refuge” (2007), “God Is an Astronaut” (2008), “Age of the Fifth Sun” (2010) - ce au consolidat pozitia grupului in clasamentul celor mai bune trupe de rock instrumental din lume. Fiecare album a fost construit ca un “instantaneu sonic” al personalitatii grupului la momentul inregistrarii acestuia, muzica lor combinand cu succes diferite influente, de la krautrock a la Tangerine Dream, pana la post-rock si chiar space rock-ul facut celebru de Pink Floyd. Cea mai recenta aparitie discografica God Is an Astronaut, “Origins” (2013), este considerata cea mai fidela captura a creativitatii si maturitatii muzicale specifice trupei pana la acest moment.

Discografie - God Is an Astronaut

"Origins" (2013)

"Age of the Fifth Sun" (2010) 

"God Is An Astronaut" s/t (2008)

"Far From Refuge" - (2007)

"A Moment Of Stillness" - E.P. (2006)

"All Is Violent, All Is Bright" (2005)

"The End Of The Beginning" (2002)

God Is An Astronaut - From Dust to the Beyond (Live 2012)

God Is An Astronaut - Reverse World

God Is an Astronaut - canal YouTube

God Is an Astronaut - Facebook

--------------------------

Litera 1

Zareh Arachelian - voce, bass, instrumente programabile

Alex Dragomir - chitara, instrumente programabile

Sorin "Pupe" Tanase - tobe

Litera 1 este o calatorie muzicala in cautarea 1-lui si a formelor sale de expresie. “Litera 1 este un sens prin multisensuri, un semn pe care il descantam. O calatorie prin nastere, moarte si renastere in aceeasi viata”, asa cum singuri se descriupe pagina de Facebook.

Litera 1 pe Facebook

Bucuresti, 8 aprilie 2014

14.02.2014

God Is an Astronaut la Fabrica, primul eveniment Sabotage

SABOTAGE este o noua platforma de evenimente dedicata muzicii alternative. Fara a merge la extreme, SABOTAGE isi propune sa devina o "punte de legatura" intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, dar si un punct de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. Distantandu-se de muzica pop si distingandu-se prin sunete distorsionate si versuri cu mesaj si atitudine, SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

Primul eveniment confirmat sub platforma Sabotage ii va aduce la Bucuresti pe membrii trupei irlandeze God Is an Astronaut, cunoscuta drept una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume. Concertul va avea loc pe data de 12 aprilie, in clubul Fabrica din Bucuresti. 
 
God Is an Astronaut a fost infiintata de fratii Kinsella, Niels (bas) si Torsten (chitara), acum 12 ani, in prezent cei doi avandu-i alaturi pe Jamie Dean (clape/sintetizatoare), Lloyd Hanney (tobe) (Stephen Whelan in turnee) si Gazz Carr (chitara). Irlandezii au debutat in anul 2002, lansand albumul  The End of the Beginning sub propriul label “Revive Records”, decizie ce le-a permis sa detina integral controlul creativ asupra materialului discografic.

The End of the Beginning a fost urmat de alte 5 albume de studio -  All Is Violent, All Is Bright (2005), A Moment of Stillness (2006), Far from Refuge (2007), God Is an Astronaut (2008), Age of the Fifth Sun (2010) - ce au consolidat pozitia grupului in clasamentul celor mai bune trupe de rock instrumental din lume. Fiecare album a fost construit ca un “instantaneu sonic” al personalitatii grupului la momentul inregistrarii acestuia, muzica lor combinand cu succes diferite influente, de la  krautrock a la Tangerine Dream, pana la post-rock si chiar space rock-ul facut celebru de Pink Floyd. Cea mai recenta aparitie discografica God Is an Astronaut, Origins (2013), este considerat cea mai fidela captura a creativitatii si maturitatii muzicale ale trupei pana la acest moment.

Dincolo de munca de studio, irlandezii au devenit cunoscuti totodata si prin reprezentatiile live, in care muzica este completata de proiectii vizuale provocatoare si intense. Show-urile lor au atras atat atentia criticilor muzicali, cat si a fanilor, care au contribuit la raspandirea interesului pentru trupa si formarea unui public loial in toata lumea. De-a lungul carierei, God Is an Astronaut si-a trecut in CV turnee sold-out in Europa, aparitia in cadrul faimosului festival showcase Eurosonic, titlul de cea mai buna trupa instrumentala (conform revistei Maxim), dar si o “gaura “de 20.000 USD in urma primului lor turneu din USA, cand intregul echipament le-a fost furat dupa ultimul show.

Show-ul God is An Astronaut va fi deschis de Litera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock, aparut in 2013, odata cu albumul "Litera 1". In muzica trupei, cei doi membri - Zareh Arachelian si Alex Dragomir - prezinta o calatorie muzical-artistica ce are drept scop explorarea 1-lui, a principiului suprem, prin care toate apar si dispar in cerc: "Litera 1 este un semn si un sens universal".

Luna aprilie a acestui an le va aduce irlandezilor o noua vizita in Romania pe data de 12 aprilie in clubul Fabrica din Bucuresti. Biletele pentru acest show costa 35 lei in avans pe www.myticket.ro si 40 lei in seara evenimentului, la intrarea in club.
 

01.02.2014

Concert God Is An Astronaut in aprilie la Fabrica

Conform programului oficial de turneu, God Is An Astronaut va concerta in data de 12 aprilie, la club Fabrica din Bucuresti. Grupul irlandez isi va promova noul album intitulat Origins, lansat pe piata in septembrie, 2013.

Vom reveni cu detalii.

God Is An Astronaut este cea mai importanta formatie a zonei muzicale post-rock care a concertat in Romania pana acum. Infiintata in 2002 in Irlanda, la initiativa lui Torsten Kinsella (voce, chitara, clape), fratele sau geaman Niels Kinsella (bass, chitara, visuals) si a lui Lloyd Hanney (tobe, synth), God Is An Astronaut lansa in acelasi an albumul de debut ”The End of the Beginning” la propria casa de productie Revive Records. Doua  dintre clipurile trupei – “The End of the Beginning” si “From Dust to the Beyond“, au ajuns rapid sa fie difuzate la MTV UK si de posturile MTV din intreaga Europa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook