Concert Helloween pe 15 Decembrie in Bucuresti la Romexpo

15 Decembrie 2017
Bucuresti - Romexpo

31.10.2017

Biletele la Golden Circle pentru Helloween sunt aproape de epuizare

 Au mai ramas doar 100 de bilete la categoria Golden Circle!

Pe masura ce show-ul Helloween se apropie, fanii strang randurile si se pregatesc pentru ultimul mare concert rock al anului.

Astfel, dupa ce acum 2 saptamani s-a suplimentat numarul de bilete, in sectorul Golden Circle au mai ramas doar 100 de locuri disponibile, acestea fiind cele mai ravnite bilete datorita apropierii fata de scena.

Concertul de pe 15 decembrie de la Romexpo face parte dintr-un turneu global pus la cale de Helloween, formatia germana avand in plan sa strabata 30 de orase de pe  4 continente. Este pentru prima data cand Helloween va urca pe scena in aceasta formula cu 2 solisti, reuniunea fiind mult dorita de fani de ani de  zile. Turneul a inceput deja in America de Sud iar showurile sunt deja sold-out. 

Si pentru ca asteptarea fanilor din Romania sa nu fie in zadar, trupa Helloween a promis un show de peste 2 ore, in care vor canta toate piesele devenite deja clasice precum “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly”, “Future World” si multe altele. In plus, in urma cu cateva saptamani, trupa a lansat si o piesa noua dedicata acestui turneu, “Pumpinks United” care poate fi ascultata mai jos. 


Cu nu mai putin de 15 albume de studio in palmares, formatia germana a reusit sa treaca testul timpului iar universul creat de Helloween care a inspirat generatii continua sa fascineze sute de mii de iubitori ai rock-ului din intreaga lume.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Golden Circle – 250 lei (ultimele 100 de bilete)

Normal Circle  - 150 lei


 

17.10.2017

Concert Helloween pe 15 Decembrie in Bucuresti la Romexpo

 Trupa Helloween porneste in turneu cu compozitia originala a formatiei. Kai Hansen, Michael Weikath si Sascha Gerstner vor incanta publicul la chitara si backing vocal, Michael Kiske isi va relua rolul de solist alaturi de Andi Deris, Daniel Loble va tine ritmul la tobe si Markus Grosskopf va canta la bass.

Turneul Pumpkins United va ajunge in Romania, la Romexpo, in 15 decembrie, unde pe parcursul a peste 2 ore, Helloween va purta publicul prin toata istoria sa, interpretand hiturile care i-au facut celebri de-a lungul a peste trei decenii.

„If I could Fly” va fi prezenta in playlistul live al formatiei, alaturi de „Starlight”, „Murderer,” „Keeper of the Seven Keys”, „How many tears” si alte piese ce au facut faimoasa trupa germana.

De la inceputurile sale, in ultimii 35 de ani, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, si douazeci si sapte de single-uri, si a vandut mai mult de opt milioane de discuri in toata lumea. Au castigat paisprezece discuri de aur si sase discuri de platina. Timp de peste 30 de ani, Helloween au incantat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitara hipnotizante si cantece memorabile. Concertul reprezinta un show ce nu trebuie ratat, membrii formatiei mentionand faptul ca un turneu de asemenea anvergura nu va mai fi realizat de catre acestia pe viitor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook