Concert Immolation, Melechesh, Azarath live la Cluj

19 Septembrie 2017
Cluj Napoca - Flying Circus
Pret: 60-75 Lei

18.08.2017

Sincarnate se alatura in septembrie turneului european Immolation/Melechesh

 Suntem bucurosi sa anuntam ca Sincarnate se va alatura turneului Atonement produs de Massive Music in luna septembrie pe teritoriul Europei.

Turneul ii are ca headlineri pe legendarii Immolation si Melechesh si va cuprinde 21 de date in orase din Europa, inclusiv doua concerte in Romania, la Bucuresti (18 septembrie) si Cluj-Napoca (19 septembrie). Sincarnate se alatura lineup-ului de turneu pentru a doua parte a acestuia, incepand cu showul din Bucuresti, si pentru toate cele 11 date pana la concertul final sustinut in Varsovia pe 29 septembrie:

18.09. ROM Bucuresti / Fabrica

19.09. ROM Cluj Napoca / Flying Circus

20.09. HUN Budapest / Durer Kert

21.09. SK Bratislava / Randal

22.09. CZ Prague / Nova Chmelnice

23.09. SK Kosice / Colloseum

24.09. CZ Ostrava / Barrack

26.09 POL Kraków / Zetpete

27.09. POL Wrocaw / Pralnia

28.09. POL Gdynia / Ucho

29.09. POL Warszawa / Proxima

Ca support act in cadrul turneului, Sincarnate vor promova cel mai recent material discografic – albumul In Nomine Homini, lansat pe in aceasta primavara sub egida Hatework / Asociatia Culturala Manifest.

26.07.2017

Concert Immolation, Melechesh, Azarath live la Cluj

IMMOLATION, Melechesh si Azarath vor concerta in Romania, la Bucuresti si Cluj Napoca, pe 18 respectiv 19 septembrie.

IMMOLATION, o trupa cult a scenei de death metal internationale revin la Bucuresti si Cluj Napoca in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat "Atonement", material lansat de casa de discuri Nuclear Blast.

http://www.facebook.com/immolation

Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, MELECHESH s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil aparte denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal".

https://www.facebook.com/melechesh/

Azarath, trupa infiintata in 1998 de Inferno, tobosarul celor de la Behemoth, va concerta din nou in Fabrica dupa concertul sustinut in 2013, urmand sa ajunga in premiera la Cluj Napoca.

https://www.facebook.com/AzarathBand/

La Bucuresti concertul va avea loc in Club Fabrica, in timp ce la Cluj Napoca evenimentul se va desfasura in Flying Circus, iar biletele pot fi achizitionate online de pe iabilet.ro si din reteaua Iabilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- 60 lei, pret valabil pentru primele 50 bilete, in perioada 26 iulie - 1 august;

- 70 lei pana 18 septembrie 

- 75 lei, la intrare, in limita capacitatii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook