Concert Implant Pentru Refuz la Timisoara

Concert Implant Pentru Refuz la Timisoara

04 August 2017
Timisoara - La Capite

Vineri, 4 august, Implant Pentru Refuz va invita la un concert recomandat consumatorilor de muzica cu atitudine si mesaje ancorate in realitate. Evenimentul va avea loc de la ora 20.00, La Capite, iar coloana sonora a serii va fi intregita de Unity of Opposites din Arad si Diamonds are forever din Cluj.

RSVP: https://goo.gl/cw9vt8

Cel mai recent videoclip al timisorenilor a fost lansat la inceputul lunii iulie si este o colaborare cu Adi Despot (Vita de Vie). „Prin 2000 ne pregateam pentru sfarsitul lumii in studioul Vita de Vie, unde inregistram albumul Oameni fara fetze. Adrian Despot a avut ideea sa facem un bonus track, asa a luat nastere varianta acustica a piesei In Interior, pe care a orchestrat-o in intregime. La Verde Stop Arena / Backyard, dupa 17 ani, am reusit sa o cantam impreuna. Inca o data, le multumim tuturor celor implicati in acest proiect!“, au declarat membrii trupei.

Implant Pentru Refuz - In interior (acustic) feat. Adrian Despot ->  https://goo.gl/D6xFs2

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat si versuri atent conectate la realitate. Cu o muzica pe deopotriva sensibilia si plina de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexa in cultura muzicii contemporane din tara noastra. Implant Pentru Refuz pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.

Fiti la curent cu activitatea lor:

www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/

www.youtube.com/user/implantpentrurefuztmDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: