Concert Implant Pentru Refuz si Negative Core Project pe 5 Noiembrie in Club Fabrica

Concert Implant Pentru Refuz si Negative Core Project pe 5 Noiembrie in Club Fabrica

05 Noiembrie 2016
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 25-30 Lei

Implant Pentru Refuz si Negative Core Project, va invita la un spectacol care se adreseaza consumatorilor de muzica cu atitudine si mesaje ancorate in realitate.

Calatoria Implant Pentru Refuz a inceput in anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reusit sa scoata 7 albume. Fiecare album reprezinta o treapta evolutiva prin care a trecut trupa. Fiecare reusita, fiecare esec, reprezinta pentru Implant Pentru Refuz o noua piatra de fundatie, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.

Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmata de un turneu national de promovare si lansarea videoclipului “Nori de gand”. 

2016 vine cu un nou videoclip pentru piesa “Seven Shades”, extrasa de pe albumul “Cartography”.

Supporting acts for: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

http://www.implantpentrurefuz.co

***

NEGATIVE CORE PROJECT

Cunoscuti initial sub numele "TARANTULA", Negative Core Project au trecut prin numeroase transformari de-a lungul timpului ca stil si componenta. in 2012 trupa a lansat primul album - "Spread the Disease", imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, "Psalm of Mockery", promovate printr-un turneu impreuna cu “Eufobia” (BG) si “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv si trupa a deschis concertele Napalm Death (2011 – Wings Club), Brujeria (2012 – Silver Church) si Veil of Maya (2013 - Fabrica). Au urmat turnee alaturi de “Contradiction” (GER) “Drop out of Life” si “Innergrave” prin orasele din tara. in 2013 Negative Core Project au fost selectati in semifinalele “Wacken Open Air Metal Battle" din Bucuresti, unde au impartit scena cu alte trupe locale importante.

In aprilie 2015, Negative Core Project lanseaza al doilea material discografic - "Silence is Betrayal", urmat de un turneu de promovare in orasele din tara, alaturi de prietenii de la Cap de Craniu.

In 2016 au lansat videoclipul “inArticulate”, piesa extrasa de pe "Silence is Betrayal".

https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO

https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO

***

Bilete (earlybird): 25 lei pana pe 4 noiembrie, inclusiv.

30 lei la intrare, in seara evenimentului.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: