Concert Insomnium si Tribulation la Bucuresti pe 22 Martie

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Concert Insomnium si Tribulation Poze Concert Insomnium si Tribulation Poze Concert Insomnium si Tribulation Poze Concert Insomnium si Tribulation
Adauga si tu o poza

22 Martie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 59 - 120

26.03.2018

Poze de la concertul Insomnium si Tribulation din Quantic

 Pozele de la concertul sustinut de Insomnium si Tribulation in club Quantic din Bucuresti pot fi vazute pe Metalhead accesand link-ul de mai jos.

Poze concert Insomnium si Tribulation in Quantic.

Photo credits: Valentin Diaconescu

12.03.2018

Insomnium si Tribulation in Quantic: Program si reguli de acces

 Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul 'In the Halls of Awaiting' fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, 'Winter's Gate',  in 2016.

In deschiderea finlandezilor vor urca pe scena Tribulation din Suedia.

Club Quantic este o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente! Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa. 

Usile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea bratari. Bratarile se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si toalete.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM

Open Doors - 19:00

Tribulation - 20:00 - 20:50

Insomnium - 21:15 - 23:00

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Clubul dispune de garderoba. 

Vanzarea de produse se face pe jetoane. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea si multe altele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE 1: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle

-LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita locurilor disponibile

25.01.2018

Insomnium si Tribulation in Quantic: Ultima saptamana de Presale 1

 Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul 'In the Halls of Awaiting' fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, 'Winter's Gate',  in 2016.

Alaturi de ei vor urca pe scena Tribulation, una dintre trupele de top al noului val de Black Metal european.

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de Presale 1 in care mai puteti gasi bilete la pretul special 70 de lei la categoria Acces General si 100 lei la Golden Circle.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- PRESALE 2  : 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei - pana pe 22 martie

- LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, in fata scenei - in limita locurilor disponibile

Sunt in vanzare doar 250 de bilete Golden Circle si 550 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare).

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

 Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

31.10.2017

Concert Insomnium si Tribulation la Bucuresti pe 22 Martie

 Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul 'In the Halls of Awaiting' fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, 'Winter's Gate' aparand in 2016.

Formatia s-a maturizat cu fiecare material discografic, ajungand la un sound unic, acel melodic death metal ce se intrepatrunde cu pasaje de doom sau progressive metal, sound inconfundabil format cu albumul din 2014 'Shadows of the Dying Sun', si cristalizat in totalitate cu ultimul material, 'Winter's Gate', disc care a ajuns si pe pozitia 1 a topului finlandez de albume. Bazele trupei au fost puse in 1997 de catre Markus Hirvonen, Ville Friman si Niilo Sevanen carora ulterior li s-a alaturat Ville Vanni. Ulterior Vanni a parasit formatia fiind inlocuit de Markus Vanhala.

In prezent, Insomnium inseamna:

Niilo Sevanen - voce, bass(1997-present)

Ville Friman - voce clea, chitara

Markus Hirvonen - tobe (1997-present)

Markus Vanhala - chitara (2011-present)


Formata in 2004, in Suedia, dar cu activitate inca din 2001 sub numele de Hazard, Tribulation abordeaza un Progressive Black Metal, formatia fiind considerata una de top al noului val de Black Metal european.

Au 3 albume si 2 EP-uri lansate pana acum, ultimul album, The Children of the Night fiind lansat in 2015. Componenta formatiei a ramas aproape neschimbata de la infiintarea acesteia in 2004. Singurul membru nou este Oscar Leander (ex-Deathstars) care s-a alaturat anul acesta ca tobosar.

In momentul de fata, Tribulation inseamna:

Johannes Andersson - bass, voce

Adam Zaars - chitara

Jonathan Hulten - chitara

Oscar Leander - tobe


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, in fata scenei - primele 200 de bilete

- PRESALE 1: 70 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle, in fata scenei - pana pe 1 februarie

- PRESALE 2: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei - pana pe 22 martie

- LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, in fata scenei - in limita locurilor disponibile

Sunt in vanzare doar 250 de bilete Golden Circle si 550 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bra?ara (pe care o primiti la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook