Concert Iris - Nelu Dumitrescu pe 30 august


30 August 2020
Bucuresti - Amfiteatrul Mihai Eminescu
Pret: 42.38-63.57

 Va asteptam la Centrul Cultural”Mihai Eminescu” din Parcul National Bucuresti sa petrecem rock alaturi de Iris-Nelu Dumitrescu, pe data de 30 august 2020, incepand de la ora 20:00.

Hit-uri precum “Cine ma striga in noapte”, “Trenul fara Nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data.

Intrarea in incinta Centrului Cultural „Mihai Eminescu”(fostul Teatru de Vara 23 August) se face din strada Arh. Hirjeu nr. 61.

Capacitate maxima admisa de lege este de 500 persoane.Evenimentul va fi organizat respectand toate normele impuse de catre autoritati in aceasta perioada. La intrarea in locatie va rugam sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra si ca purtati masca de protectie. Se vor respecta cu strictete toate masurile sanitare de protectie!

Fiecarui spectator i se va lua temperatura inainte de a i se permite accesul in spatiul dedicat desfasurarii spectacolului, care va avea loc in aer liber. De asemenea, se va pune la dispozitie dezinfectant si se va respecta distanta intre spectatori.

Evenimentul este organizat de Sprint Music si sustinut de National FM, 100% muzica romaneasca.

Iris-Nelu Dumitrescu, este cel mai iubit grup de muzica rock, din Romania, o legenda vie a muzicii, care, in cei 44 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi si noi fani. “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, “Casino” sau “Da, da, da”,” Eu stiu”, reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor. Incepand cu sfarsitul anului 1975 – inceputul anului 1976, trei „muschetari„ – Nutu Olteanu – chitara, Elin Lechinteanu – bass si Nelu Dumitrescu – tobe, plini de ambitie, talent, daruire si adevar, au fondat trupa Iris

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara..Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook