Concert Keep of Kalessin

Concert Keep of Kalessin

28 Octombrie 2022
Cluj Napoca - Form Space
Pret: 79

 Trupele norvegiene Keep Of Kalessin si Dodheimsgard canta pe 28 octombrie in /FORM Space din Cluj-Napoca. In deschidere sunt invitati Bornholm si Confess. Showul face parte din turneul Norvegian Invasion care incepe la Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

Veniti din intunecatul nord, trei formatii au pornit The Norwegian Invasion asupra Europei.  Keep of Kalessin, Dodheimsgard si Cadaver.
 
Keep of Kalessin au la activ 6 albume, 2 Grammyuri norvegiene si locul 3 in finala Eurovisionului din Norvegia. Au sustinut sute de showuri in intreaga lume combinand metalul extrem cu influente epice de Symphonic.
 
Dodheimsgard au inceput ca o trupa de black metal, ulterior adaugand influente si sonoritati specifice muzicii electronice si Industrial metalului.
 
Cadaver, unul dintre cele mai respectate duo-uri ale scenei de metal extrem, format din  Dirk Verbeuten(Megadeth/exSoilwork) si Anders Odden vor aduce sonoritatile de black si death metal pe care le cunoastem atat de bine, in Romania.
 
In deschidere vor urca pe scena Bornholm din Ungaria, artisti ce abordeaza un Black Metal cu influente de Pagan, dar si Confess, formatie din Iran care lupta prin muzica ei impotriva regimului din tara lor.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
 
- primele 100 de bilete: 69 de lei
- urmatoarele 100 de bilete: 79 de lei
- presale: 89 de lei
- la acces: 110 lei
 
 La pretul tuturor biletelor se adauga taxa de procesare de 10 lei
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM. Bilete aici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f