Poze concert Kempes si Rezident EX la Arenele Romane din bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Desant Desant Desant Desant
Adauga si tu o poza

21 Septembrie 2012
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 60 si 100 ron

22.09.2012

Poze cu Kempes si Rezident EX la Arenele Romane

O galerie foto a concertului Kempes si Rezident EX poate fi urmarita pe METALHEAD accesand linkul de mai jos:

Poze Kempes si Rezident EX la Arenele Romane

Foto credits: Miluta Flueras - www.miluta.ro

Poze Concert Kempes si Rezident EX la Arenele Romane din bucuresti (User Foto) - Rezident X

19.09.2012

Kempes si Rezident Ex: program, reguli acces si informatii VIP meet & greet

Au mai ramas doua zile pana la singurul concert Kempes si Rezident Ex din capitala.

Accesul in interiorul Arenelor Romane va fi permis vineri, incepand cu ora 17.00 si se va realiza doar pe baza biletului valid. Detinatorii de bilete VIP vor primi la intrare o bratara, ce le va permite ulterior accesul la after party.

Cumpara bilete la concertul Rezident Ex aici!

Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in locatie, pan­a la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.

Biletele trebuie pastrate pe toata durata concertului.

Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste inegral.

Sunt valabile doar biletele achizitionate online sau din centrele specializate.

In ziua concertului singurul punct autorizat de vanzare ramane casa de bilete a Arenelor Romane.

PROGRAM:

17.00: doors open
19.00: Desant
20.00: extragere castigatori concursuri (2 chitare Fender + 1 abonamnet Sonisphere UK)
20.30: REZIDENT EX
23.00: VIP meet & greet – Ageless Club


Interdictii si recomandari

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

VIP meet & greet

Pentru detinatorii de bilete VIP, sesiunea de autografe va avea loc dupa concert, in cadrul after party-ului din Ageless Club (Calea Serban Voda 213). Accesul se va face pe baza bratarii primite la intrarea in Arenele Romane, insotita de biletului pentru concert. Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana trebuie sa aiba propiul aparat foto.

 

17.09.2012

Vocea de aur a rockului autohton: 'ne intoarcem, daca vom fi doriti'

Daca v-a fost dor de Kempes si ati simtit ca scena rock a fost incompleta fara vocea sa inconfundabila, nu trebuie sa pierdeti singurul concert pe care vocalul, al carui nume este sinonim cu perioada de aur a formatiei Cargo, il sustine in Bucuresti, alaturi de noua sa trupa, Rezident Ex. Mai ales ca, la doua zile dupa acest eveniment, membrii supergrupului parasesc Romania, iar Kempes a declarat recent urmatoarele: „planuim sa ne intoarcem in primele luni ale anului viitor. Daca vom fi dorii.”

In cazul in care inca mai stati pe ganduri, iata cateva motive pentru a nu rata concertul eveniment al toamnei:

Showul din 21 septembrie este unicul concert pe care Kempes si Rezident Ex il sustin in Bucuresti, locul in care Kempes a cantat de nenumarate ori cu si pentru publicul sau.

Showul inseamna reintalnirea lui Kempes cu publicul din capitala, dupa peste 8 ani de absenta, dar si revederea dintre doi muzicieni care, timp de sase ani, au scris istorie pe scena rock: Kempes (ex Cargo, actualmente Rezident Ex) si Alin Achim (ex Cargo, actualmente Desant).

Concertul are mare incarcatura emotionala pentru solistul care a declarat urmatoarele: “Imi doresc sa pot spune, daca voi fi intrebat, ca cel mai frumos concert cu REZIDENT EX a fost primul nostru concert in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 21 septembrie.”  Si colegii sai numara zilele pana la intalnirea cu patimasul public bucurestean.

La concert veti avea parte de o experienta muzicala complexa, orientata spre mai multe directii: showul va include de la hituri precum “Povestiri din gara”, “Brigadierii” sau “Buletin de stiri”, la compozitii din perioada de inceput a trupei Cargo, scrise de Tavi Iepan, ce constituie o premiera pentru publicul tanar: “Camera viselor”, “Oglinda”, “Inchis, caz de boala” sau “Fotografia.” Desigur, experienta va fi intregita de piesele noi, care dovedesc faptul ca trupa REZIDENT EX  va avea un cuvant greu de spus pe scena de profil: “Catedrala Sufletului”, “Soldatul cazut” , “Pompierul atomic” si “Roy Black Sabbath”.

Prin prezenta la concert veti lua parte la cele doua concursuri aflate in derulare pana in ziua showului, concursuri ce au ca miza doua chitare Fender (oferite de Guitar Shop si Rock FM) si un abonament la Sonisphere UK 2013 (oferit de Kompas Events). Tragerea la sorti va avea loc in pauza dintre recitalul trupei Desant si showul Rezident Ex. Seriile tuturor biletelor achizitionate pana la momentul extragerii vor lua parte la tombola.

Daca detineti bilete VIP sunteti invitati sa incheiati seara alaturi de artistii pe care ii indragiti, la After party-ul din Ageless Club. Aici veti avea posibilitatea sa ii salutati, sa luati autografe, sa faceti poze si sa petreceti alaturi de ei. Biletele VIP sunt disponibile in numar limitat, iar organizatorii estimeaza ca se vor epuiza in cateva zile.  

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

In ziua concertului singurul punct de vanzare autorizat va fi casa de bilete a Arenelor Romane.

04.09.2012

Vino la Kempes & Rezident Ex si poti castiga o chitara Fender

Cei care vor fi prezenti la concertul Kempes si Rezident Ex de pe 21 septembrie au sansa sa castige una din cele doua chitari cu autografe, oferite de Rock FM si Guitar Shop! Seriile biletelor castigatoare vor fi extrase, chiar in cadrul concerului de la Arenele Romane, de catre un DJ Rock FM. Tombola are ca miza o chitara acustica Fender CD-60 si o chitara electrica Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS 


Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.
 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.


 

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

 

17.08.2012

La Multi Ani, Kempes!

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, implineste pe 18 august varsta de 46 de ani! La multi ani!

Kempes revine pe o scena din Bucuresti, dupa o absenta de 8 ani, pentru un show emotionant. Kempes se intoarce la Arenele Romane, locul in care a cantat pentru si impreuna cu publicul din Romania de nenumarate ori. El este acum membru al supergrupului Rezident Ex, un band ce reuneste instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale. Concertul din 21 septembrie este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Biletele se vand si online in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele “Povestiri din gara” (1992), “Destin” (1995) si “Ziua vrajitoarelor” (1998).

Rezident Ex inseamna: Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe si Matthias Lange – chitara. Muzicienii romani din formatie sunt instrumentisti de prestigiu, fosti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie in rockul romanesc. Scena internationala este reprezentata prin cooptarea in trupa a fostului chitarist Sinner si Metalium – Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex, formula in care Kempes se intoarce pe scena, a prins contur in 2010, destinul aducandu-i din nou alaturi pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

In prezent este in lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, in perioada de inceput a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regasi atat hituri precum Povestiri din gara, Brigadierii, Buletin de stiri, dar si piese din acea perioada care vor ajunge acum, in premiera, la urechile publicului: “Catedrala sufletului”, “Inchis”, “Caz de boala”, “Camera viselor”, “Fotografia”, “Oglinda”, “Iarna”.

In paralel, Rezident Ex se ocupa deja de un al doilea material discografic, ce va include compozitii noi, la elaborarea carora contribuie toti membrii bandului.
In concertul de la Bucuresti vocea inconfundabila a lui Kempes va da din nou viata unor piese pe care, cu ani in urma, le fredona orice rocker din Romania.

Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului, semnat de artisti)

Biletele se vand si online in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

16.08.2012

Kempes si Resident Ex, gata sa cucereasca Bucurestiul

KEMPES si REZIDENT EX si-au facut o intrare demna de un supergrup format din nume grele ale rockului romanesc si international, printr-un concert de mare amploare, pe scena de la Folk You (Vama Veche). Dupa un prim pas atat de reusit, singurul concert pe care REZIDENT EX il va sustine in anul 2012 in Bucuresti, pe 21 septembrie, reprezinta urmatoarea provocare. Fiecare membru al trupei o descrie in felul sau.

OVIDIU IONCU KEMPES (voce):

Am fost intrebat, de mai multe ori, care a fost pentru mine cel mai important concert pe care l-am avut cu formatia Cargo si am raspuns ca este vorba de concertul de adio, sustinut pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, inainte de plecarea mea in Australia. Imi doresc sa pot spune, daca voi fi intrebat, ca cel mai frumos concert cu REZIDENT EX a fost primul nostru concert in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 21 septembrie.  

TAVI IEPAN (chitara):

Bucurestiul gazduieste cele mai importante concerte din Romania, are un
public pe masura, care ne-a primit pe toti, de fiecare data, cu multa caldura si ma bucur ca REZIDENT EX are ocazia de a concerta la Arenele Romane, pe 21 septembrie.

MATTHIAS LANGE (chitara):

Ma bucur ca, in sfarsit, voi putea concerta la Bucuresti. Este una dintre capitalele europene despre care am auzit multe lucruri interesante si vreau sa o cunosc. Schönen Gruß von Hamburg, Matthias. (Salutari din Hamburg).

CHRISTIAN PODRATZKY (bass)

Va fi o sarbatoare!

FLORIN  CVASA (tobe):

Nu am mai cantat cu o trupa rock pe o mare scena bucuresteana din '93, cand Neurotica a avut un recital pe Stadionul Dinamo, in deschidere la Scorpions, in fata a 20 000 de spectatori. Astept cu nerabdare sa "ma ciocnesc" cu publicul bucurestean iubitor de rock si foarte receptiv la concerte live. Asa ca ... numar zilele care au mai ramas pana la concertul pe care REZIDENT EX il va avea la Arenele Romane pe 21 septembrie.

ADRIAN POPESCU (chitara):

Ultimul concert pe care l-am avut in Bucuresti, cu trupa Cargo, inainte de emigrarea mea in Franta, determinata de mineriada din 13-15 iunie, a fost pe 22 februarie 1990, la Sala Polivalenta. A fost un concert dedicat revolutiei romane, iar amintirile mele legate de el sunt puternice. Cargo avea atunci foarte multi fani in Bucuresti si am aflat ca, astazi, cei mai multi fani REZIDENT EX sunt tot din Bucuresti. Din acest motiv, concertul de la Arenele Romane, din 21 septembrie, este foarte important pentru mine.


Rezident Ex poarta amprenta inconfundabila a rockului timisorean si inseamna atat fructificarea amplei experiente muzicale a membrilor ei, cat si manifestarea artistica a unei realitati culturale diverse, conferita de faptul ca  muzicienii isi petrec viata in tari si orase diferite: Adrian Popescu (chitara, absolvent S.A.E. Paris, Franta), Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Florin Cvasa (tobe, Timisoara,), Ovidiu Ioncu “Kempes” (voce, Brisbane), Tavi Iepan (chitara, Hamburg). Acestora li se adauga chitaristul german Matthias Lange, tot din Hamburg, care a mai activat alaturi de Sinner si Metallium.

In repertoriul REZIDENT EX sunt incluse piese din prima perioada Cargo, compuse de Tavi Iepan, dar si melodii compuse recent. Toate au fost apreciate in egala masura de spectatorii festivalului Folk You, care i-au coplesit pe muzicieni cu reactii entuziaste, scandand aproape neincetat numele trupei si al solistului.

Cei prezenti la Vama Veche au ascultat “Buletin de stiri,” “Povestiri Din Gara” si “Brigadierii”, aparute pe albumul “Povestiri Din Gara” al formatiei Cargo, dar si “Iarna”,  “Oglinda”, “Inchis, Caz De Boala”,  “Fotografia”, “Camera Viselor”, compuse de Tavi Iepan in aceeasi perioada, piese pe care publicul tanar nu avusese ocazia sa le asculte pana acum.

Piesele noi, “Catedrala Sufletului”, “Soldatul cazut” , “Pompierul atomic” si “Roy Black Sabbath”, au fost dovada faptului ca trupa REZIDENT EX  va avea un cuvant greu de spus pe scena de profil.  Primele doua ii apartin tot lui Tavi Iepan, celelalte chitaristului german Matthias Lange. Si tot lui Matthias Lange ii apartine piesa “Metamorphosis”, compusa pentru Metalium, pe care REZIDENT EX a considerat firesc sa o prezinte in concertele sale. 

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Cumpara bilete la concertul Rezident Ex
aici!

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

02.08.2012

Kempes in Romania: am ajuns acasa, sunt din nou in faa microfonului"

Kempes si Rezident Ex valorifica la maxim timpul petrecut in Romania: dupa succesul inregistrat cu legendara piesa „Povestiri din gara”, trupa a lansat un al doilea single: „Catedrala Sufletului”.

Piesa, o balada rock ce face sa vibreze coarda sensibila a fiecarui  ascultator, a fost compusa de Tavi Iepan, special pentru vocea lui Kempes si pentru revenirea lui pe scena. „Catedrala sufletului” va putea fi ascultata la singurul concert Rezident Ex din Bucuresti, pe 21 septembrie si va fi inclusa pe primul album al trupei.

Solistul care a scris istorie in rockul romanesc si care va reveni pe 21 septembrie pe scena de la Arenele Romane dupa 8 ani de absenta, impreuna cu supergrupul Rezident Ex spune:  „am ajuns acasa, sunt din nou in faa microfonului i fiecare compoziie noua este o mare bucurie pentru mine. “Catedrala sufletului” mi-a placut cand Tavi mi-a prezentat-o prima oara pe chitara acustica, iar dupa mixajul facut de Adi Popescu am tiut ca suntem pe drumul cel bun.”

La randul sau, chitaristul Adi Popescu adauga: „Kempes impaca foarte bine in vocea sa fora i sensibilitatea. Aceste doua faete diferite ale lui sunt puse impreuna in aceasta balada reuita.”

Balada „Catedrala sufletului” poate fi ascultata aici:Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

07.06.2012

Poze concert Kempes si Rezident EX la Arenele Romane din bucuresti

Kempes si Rezident Ex anunta singurul concert din Bucuresti: 21 septembrie - Arenele Romane

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scena din Bucuresti, dupa o absenta de 8 ani, pentru un show emotionant. Kempes se intoarce la Arenele Romane, locul in care a cantat pentru si impreuna cu publicul din Romania de  nenumarate ori. El este acum membru al supergrupului Rezident Ex, un band ce reuneste instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale. Concertul din 21 septembrie este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Biletele se vand si online in format electronic pe www.metalhead.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele “Povestiri din gara” (1992), “Destin” (1995) si “Ziua vrajitoarelor” (1998).

Rezident Ex inseamna: Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe si  Matthias Lange – chitara. Muzicienii romani din formatie sunt instrumentisti de prestigiu, fosti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie in rockul romanesc. Scena internationala este reprezentata prin cooptarea in trupa a fostului chitarist Sinner si Metalium – Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex, formula in care Kempes se intoarce pe scena, a prins contur in 2010, destinul aducandu-i din nou alaturi pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

In prezent este in lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, in perioada de inceput a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regasi atat hituri precum Povestiri din gara, Brigadierii, Buletin de stiri, dar si piese din acea perioada care vor ajunge acum, in premiera, la urechile publicului: “Catedrala sufletului”, “Inchis”, “Caz de boala”, “Camera viselor”, “Fotografia”, “Oglinda”, “Iarna”.

In paralel, Rezident Ex se ocupa deja de un al doilea material discografic, ce va include compozitii noi, la elaborarea carora contribuie toti membrii bandului.                     
In concertul de la Bucuresti vocea inconfundabila a lui Kempes va da din nou viata unor piese pe care, cu ani in urma, le fredona orice rocker din Romania.
Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului, semnat de artisti)

Biletele se vand si online in format electronic pe www.metalhead.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.


Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

Cumpara bilete ONLINE aiciDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook