Concert Kistvaen si Abigail in Club Fabrica


30 Iulie 2011
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 10 Ron

Kistvaen si Abigail vor sustine un concert special in data de 30 iulie, in Club Fabrica din Bucuresti, in cadrul unui eveniment prezentat de Mighty Owl Productions.

O a treia formatie va fi confirmata in curand.

Kistvaen, considerata drept una din cele mai extreme aparitii live din scena autohtona, revine cu un show extins ce va cuprinde mare parte din compozitiile prezente pe albumul Unbekannte cat si piese ce vor figura pe al doilea material de studio ce va fi lansat in 2012. Aparitiile Kistvaen au fost tot timpul catalogate drept adevarate experiente sentimentale.

Kistvaen este unul din cele mai apreciate nume din noul val de formatii autohtone. In mai putin de doi ani formatia a reusit sa lanseze un album de debut ce s-a bucurat de reactii foarte bune din partea presei de specialitate (inclusiv doua aparitii pe album semnate de Niklas Kvarforth/Shining si Inia Dinia/Negura Bunget), semnarea unui contract cu MIG Management dar si un turneu national in peste 10 orase.

Anul in care a luat nastere Abigail este 1994. Noua speranta din undergroundul metalului din Romania a inceput sa devina cunoscuta odata cu mediatizarea a 2 piese de pe primul album, care au stationat in topurile de la radio aproape un an, una dintre ele chiar 4 saptamani pe locul 1. Au urmat o serie de aparitii pe compilatii, lansarea altor materiale demo si in sfarsit primul material oficial – Sonnets (1998). Stilul abordat (doom/death/gothic) a primit aprecieri pozitive si au aparut confirmari si din partea specialistilor din afara tarii. Acest disc isi pastreaza pana si astazi un statut respectat, fiind unul dintre cele mai bune produse din undergroundul romanesc. Pentru 2011, Abigail are programata lansarea unui nou material numit “It Is The Night I Fear” si a inca unui album intitulat “Dark Days Turned Into Blue Nights”. Prezenta continua la festivalurile din tara au adus trupei o serie de premii si distinctii, dar rasplata cea mai mare o constituie multimea de fani devotati.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 10 Ron. Pagina de Facebook.

 


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

 

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook