Concert Lake Of Tears la Arenele Romane din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze concert Lake Of Tears la Arenele Romane din Bucuresti Poze concert Lake Of Tears la Arenele Romane din Bucuresti Poze concert Lake Of Tears la Arenele Romane din Bucuresti Poze concert Lake Of Tears la Arenele Romane din Bucuresti
Adauga si tu o poza

25 Iunie 2011
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 80 lei, 100 lei, 120 lei

Celebra trupa Lake Of Tears revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00!

Mergi gratis la concertul Lake Of Tears de la Bucuresti!

Pentru suedezii de la Lake Of Tears nu este primul concert in Romania, ei mai avand la activ si alte reprezentatii in fata fanilor romani. Primul concert din Romania al trupei Lake Of Tears a avut loc in luna martie a anului 2006 si a insemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care il au si in alte tari din Europa! Rockerii au creat o adevarata isterie, cu doua saptamani inainte de eveniment nemaigasindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert!

Pentru cei ce inca nu au facut cunostinta cu trupa, aceasta provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta ‘gothic metal’ si ‘doom metal’. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in acelasi gen cu care acestia deja si-au obisnuit fanii – metal gotic progresiv.

Tiarra va fi prima trupa ce va deschide seara metal din data de 25 iunie de la Arenele Romane. Tiarra a aparut sub aceasta titulatura in 2004. In prezent este formata din 8 muzicieni ce provin din backgrounduri muzicale diferite. Imbinand cu succes metalul cu muzica simfonica, stilul se incadreaza in mare in sfera gothicului simfonic, fara insa a exclude si unele nuante de doom, black, death, power, progressive sau dark... Tiarra a lansat pana acum 2 materiale discografice. Primul este intitulat Drama Per Musica si insumeaza 8 piese iar cel de-al doilea material se numeste Post Scriptum si este un album full length produs sub egida casei de discuri Omvina Records din Germania. Materialul are 10 piese, unele dintre ele fiind reeditari ale celor de pe albumul demo Drama Per Musica. Tema de baza a melodiilor trupei Tiarra este dragostea, empatizand ideea de sentimente interne, de dualitate.

Cea de-a doua trupa ce va urca pe scena Arenelor Romane este Abigail. Anul in care a luat nastere Abigail este 1994. Noua speranta din undergroundul metalului din Romania a inceput sa devina cunoscuta odata cu mediatizarea a 2 piese de pe primul album, care au stationat in topurile de la radio aproape un an, una dintre ele chiar 4 saptamani pe locul 1. Au urmat o serie de aparitii pe compilatii, lansarea altor materiale demo si in sfarsit primul material oficial – Sonnets (1998). Stilul abordat (doom/death/gothic) a primit aprecieri pozitive si au aparut confirmari si din partea specialistilor din afara tarii. Acest disc isi pastreaza pana si astazi un statut respectat, fiind unul dintre cele mai bune produse din undergroundul romanesc. Pentru 2011, Abigail are programata lansarea unui nou material numit “It Is The Night I Fear” si a inca unui album intitulat “Dark Days Turned Into Blue Nights”. Prezenta continua la festivalurile din tara au adus trupei o serie de premii si distinctii, dar rasplata cea mai mare o constituie multimea de fani devotati.

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare astazi, exclusiv in reteaua BILETOO.RO. Biletele se vor putea gasi pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate, dupa cum urmeaza:

27 ianuarie – 31 martie: 80 lei pret acces general
1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Concertul este organizat de catre Project Events.    Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook