Concert Leafblade si Abigail in Wings Club


14 Decembrie 2011
Bucuresti - Club Wings
Pret: 15 Ron

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale  sub numele The Winter Waking Tour 2011. Leafblade, rodul  colaborarii dintre cativa artisti renumiti, inruditi cu celebra  trupa Anathema, va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania.

Leafblade va sustine o serie de concerte  de chitara acustica in perioada de 13 si 16 decembrie 2011.

Meet&Greet  Alternative 4   la concertul trupelor Leafblade si Abigail de pe data de 14 decembrie in Wings Club: cu ocazia concertelor  Leafblade si Abigail din Wings Club,  publicul are ocazia sa participe la o intalnire speciala cu membrii unei alte trupe din aceeasi familie muzicala – Alternative 4,  invitati pentru un meet&greet cu fanii .


Pentru ca intamplator cele doua trupe din Liverpool au concerte in aceeasi saptamana in Bucuresti, DonisArt si Cavalleria Events , organizatorii celor doua evenimente,  au  convenit sa bucure  publicul aducand artisti din aceeasi “familie” in cadrul unui eveniment unic.

 Intalnirea este cu atat mai speciala cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude(Leafblade)  si cu Razvan Alexandru(Abigail). Pe langa faptul ca Duncan Patterson a cantat in trecut in Leafblade, relatia de prietenie dintre el si Sean Jude dateaza de multa vreme.

  Pe langa vechea prietenie ce ii leaga pe cei doi muzicieni britanici, Duncan Patterson se considera un fan al trupei Valle Crucis in care activa Sean Jude in anii ’90 si a cantat in cateva ocazii si cu Leafblade.

  Primii 20 de participanti care prezinta la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Kulturhaus se vor bucura de intrare gratuita la concertul din Wings Club din 14 decembrie.

Concertul din Bucuresti al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, si va avea loc in urmatoarele orase: 13 decembrie la Brasov in Club Rockstadt, la  Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.

 

 

Trupa a lansat albumul de debut, intitulat Beyond, Beyond, in 2009. Debutul duoului format la inceput din Sean Jude si Daniel Cavanagh din Anathema a fost primit foarte bine de critici si de fani la vremea respectiva. Natura acestui inspirat opus poate fi  descrisa cel mai simplu ca o experienta muzicala placuta si relaxanta.

Pentru profani, Leafblade pot fi catalogati ca o trupa de neofolk britanic in cel mai pur sens si o experienta muzicala ce nu trebuie ratata in peisajul lunii in care soarele se afla in constelatia Ophiuchus.

Pretul unui bilet va fi de 15 Ron pentru concertul din Bucuresti si 10 pentru cel din Galati.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook