Concert Les Elephants Bizzares in Club Control din Bucuresti

30 Mai 2013
Bucuresti - Club Control
Pret: 15 Lei

Joi, 30 mai, Les Elephants Bizzares se opresc din ”Turneul Zoologic” pe scena clubului Control si anunta cu mare alai lansarea unui nou album anul acesta, cat mai curand posibil. Trompa sus!

Intrare: 15 lei
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin, nr.4

Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment.

Trupa a devenit faimoasa gratie piesei "Hello (Says The Devil)", lansata in 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu "The Boys", "Have No Fear" si "Smile" care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Dupa lansarea in 2012 a single-ulului ”Nu Ma Opri”, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima incercare a elefanilor de a canta in limba romana, fiind un preview al tonusului de pe urmatorul album.

Les Elephants Bizarres:

tefan Matei (voce), Catalin Radoi/ Proka (voce i chitara), Hasan Nabulsi (bass), Claudiu tirbei (tobe) i Nicolae Cazacu/ Nae(synth).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook