Concert Marco Mendoza la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 5 Octombrie

05 Octombrie 2017
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 50 - 65 RON

 Legendarul basist al trupelor Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, Blackstar Riders sau The Dead Daisies, Marco Mendoza, ajunge in luna octombrie din nou in Romania, la Hard Rock Cafe pe 5 octombrie de la ora 21:30, in cadrul unui turneu care include mai multe date in tara noastra.

Succesul inregistrat in urma turneului sold-out pe care l-a susinut cu trupa The Dead Daisies in Europa, l-a determinat pe artist sa se reintoarca pe continentul european si cu proiectul sau solo, spre entuziasmul iubitorilor de muzica rock i jazz!

Marco Mendoza a lasat o amprenta puternica in trupe precum Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, Blackstar Riders, alaturandu-se, de asemenea, unor nume importante precum Neal Schon, Ted Nugent, Tim "Ripper" Owens, Dolores O'Riordan (The Cranberries), George Lynch (Lynch Mob). Artistul a lansat pe data de 6 iulie 2007 primul sau album solo, urmand ca, mai apoi, sa cucereasca publicul prin vocea sa expresiva ce inlatura granitele dintre rock, pop, jazz, fusion si soul. Cand nu este in turneu, artistul isi desfasoara activitatea pe continentul american, in propriul proiect jazz Mendoza Heredia Neto, alaturi de Joey Heredia (tobe - Stevie Wonder, Sheila E, Sergio Mendez, Herb Alpert, Tania Maria, Scott Henderson, Frank Gambale i Dianne Reeves) i Renato Neto (clape - Stevie Wonder, Prince, Sheila E., Brian McNight, Justin Timberlake, Celia Cruz, Christina Aguilera, Little Richard, Patti LaBelle, Luther Vandross).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 65 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 50 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook