Concert MASTER + Schizogen | Quantic 16.03.2023

Concert MASTER + Schizogen | Quantic 16.03.2023

16 Martie 2023
Bucuresti - Club Quantic
Pret: 50

MASTER este cel mai cunoscut proiect al basistului, vocalistului si compozitorului Paul Speckmann.

Master au fost bine cunoscuti in underground-ul timpuriu al metalului extrem, fiind atat una dintre primele trupe de death metal, cat si una dintre cele mai influente alaturi de Death in scena death metal emergenta. Trupa a luat nastere in 1983 si exista si astazi, avand 14 albume de studio cu multe formatii diferite.
 
SCHIZOGEN – Trupa Brutal Death Metal din Kiev, Ucraina. Trupa a fost infiintata la sfarsitul anului 2011. De atunci a trecut prin multe transformari, atat in ceea ce priveste membrii trupei, precum si detaliile muzicii. Pe parcursul intregii perioade de existenta, muzicienii faceau o multime de experimente, cautandu-si propriul sunet si aspect. Asa cum a fost planificat de la bun inceput, directia principala care a condus trupa inainte a parut a fi Brutal Death Metal.
 
Dupa ce si-au pregatit indelungat materialul de debut, trupa isi inregistreaza primul album „Parasitic Origin” si la sfarsitul anului 2016 il lanseaza la binecunoscuta casa spaniola de productii Pathologically Explicit Recordings. Aceast material a primit o multime de recenzii pozitive din intreaga lume si a devenit asa-numitul punct 
de plecare, fiind si prima realizare importanta din viata trupei.
 
Cel de-al doilea album „Spawn of Almighty Essence” a fost lansat pe 21 februarie 2020 la una dintre cele mai tari case de discuri americane Willowtip Records si a primit, de asemenea, multe recenzii pozitive din diferite parti ale lumii. Acum trupa pregateste material pentru cel de-al treilea album.  
 
 
* Accesul copiilor cu varsta de pana la 7 ani inclusiv este gratuita daca sunt insotiti de un parinte care detine un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
 
Accesul copiilor cu varsta de pana la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si daca sunt insotiti de un parinte care detine un bilet valabil de acces.
 
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu conditia respectarii regulamentului privind animalele de companie in spatiul public (animalele vor fi tinute in lesa, cainii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poarta botnita etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru eventuale pagube produse.
 
Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre si ale partenerilor, iar unele pot contine, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezinta acordul implicit pentru folosirea lor in aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de conditiile meteorologice.
 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul in conformitate cu prevederile aflate in vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
 
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 
 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f