Concert Mastic Scum, Necrovile si multi altii in club Fabrica

16 Aprilie 2011
Bucuresti - Fabrica
Pret: 15 lei

MetalSupport va invita Sambata, 16 aprilie, in Fabrica din Bucuresti. Adresa: Str. 11 Iunie Nr.50 , Bucuresti. Va asteptam  in bar incepand cu ora 19.00, ora  de acces pentru public.

Trupele invitate sunt:

Mastic Scum
Necrovile
Casus
Psychogod
Days Before Disappearance
Vepres


Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Mastic Scum
http://www.myspace.com/masticscum

Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album “Dust “, lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului “Funeral Nation Tour” alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.

Necrovile
http://www.myspace.com/necrovile

Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acelai an aparand primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless... Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care vei fi prezeni la concert veti avea ocazia sa ascultai cateva din noile compoziii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.

Psychogod
http://www.myspace.com/psychogodband

Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie  2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial. In martie 2010 Alexandra  paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din  underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc. In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze. In decembrie  2010 Nicu paraseste trupa din motive personale fiind inlocuit de Mausi (chitara). Odata cu venirea noului membru stilul se schimba intr-un amestec de  groove metal/hardcore/death metal.

Days Before Disappearance
http://www.myspace.com/5dbd 

Days Before Disappearance este una dintre cele mai energetice tinere trupe ale scenei bucurestene. Puternic influentati de isteria si viteza grindcore, dar si de riffurile clasice de death metal sau de groove-ul hardcore, deocamdata fara niciun material lansat oficial, dar cu multiple aparitii live de-a lungul timpului

Vepres
http://www.myspace.com/vepresband

Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black. Vepres va transmit urmatorul mesaj: „Ritmurile va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert la care suntem onorati sa participam alaturi de Voices of Silence, cu care am mai impartit scena in Bucuresti in 2009.”

Casus (Germania)
http://www.myspace.com/casusdeathDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook