Concert Mayhem la Cluj Napoca in Rolland Garros - ANULAT

Concert Mayhem la Cluj Napoca in Rolland Garros - ANULAT

23 Mai 2010
Cluj Napoca - Rolland Garros
Pret: 65-75 Ron

Update ora 14:44: Concertul Mayhem anulat

Dupa ce Mayhem au anuntat ca vor intarzia iar organizatorul a facut toate eforturile pentru ca locatia sa fie schimbata si concertul sa se poata tina indiferent de ora la care vor ajunge (clubul Rolland Garros) si dupa ce tour managerul, formatia si agentul de booking AU CONFIRMAT ca sunt in drum spre Romania, dupa aproximativ 2 ore organizatorii au fost anuntati telefonic ca formatia nici macar nu a plecat spre Romania deci concertul nu va mai avea loc.

Organizatorii au discutat inclusiv cu liderul formatiei care a spus clar ca nu vor ajunge in Romania. Motivul ar fi ca trupa va ajunge foarte tarziu si nu va putea canta desi organizatorii, dupa cum va anuntam si mai sus, i-au informat ca asta nu este o problema. Desi au fost informati ca ii asteapta sute de fani la locatie, trupa a declarat ca nu au ce sa faca.

Revenim curand cu un comunicat oficial al organizatorilor.

Organizatorii concertului Mayhem ne-au anuntat ca show-ul se muta in clubul Rolland Garros.

Mutarea este necesara pentru ca show-ul de astazi din Cluj-Napoca sa nu se termine devreme (din cauza limitarilor impuse de legile locale) si trupele sa poata canta setlist-ul intreg.

Concertul va incepe la ora 17:30.

Attila / voce Mayhem a declarat: “Este primul nostru concert in Romania si este cu atat mai important pentru noi cu cat acesta se desfasoara la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, cunoscut ca taramul vampirilor”.

In deschidere vor evolua: Noctiferia (Slovenia) + Guru of Darkness (Italia) + I Divine (Ungaria).

Evenimentul este unul exclusivist, care se adreseaza in primul rand fanilor acestui gen muzical si acelora pentru care actul muzical inseamna mai mult decat muzica ascultata la CD player, acelora care doresc sa simta o parte din atmosfera black metal creata de catre una dintre formatiile de referinta ale acestui gen muzical.

La eveniment nu este permis accesul cu aparatura de inregistrat audio/video!

MAYHEM

Concertul formatiei MAYHEM face parte din turneul european ce va debuta in Cluj-Napoca / Romania in data de 23 mai si va trece prin tari precum Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Serbia si Italia.

Concertul de la Cluj-Napoca este un eveniment exclusivist, care se adreseaza in primul rand fanilor acestui gen muzical si acelora pentru care actul muzical inseamna mai mult decat muzica ascultata la CD player, acelora care doresc sa simta o parte din atmosfera black metal creata de catre una dintre formatiile de referinta ale acestui gen muzical.

Trupa norvegiana Mayhem este un etalon pentru scena black metal mondiala si a fost fondata in 1984, la Oslo, de catre Euronymus, Mannheim si Necrobutcher.

Mayhem a fost puternic influentata de trupe precum Bathory, Venom, Slayer, Celtic Frost si Hellhammer, iar numele a fost luat dupa piesa „Mayhem with Mercy”, semnata Venom.

Daca la inceput Mayhem a pornit ca o trupa de death metal, in foarte scurt timp aceasta si-a schimbat orientarea fiind una dintre formatiile care a pus bazele genului muzical black metal.

Primul material discografic s-a intitulat „Deathcrush” si a fost editat in 1987, iar de atunci, in cei 23 de ani, norvegienii au scos 6 albume. Chiar daca pentru foarte multa lume acestea inseamna foarte putin pentru intreaga cariera, ceea ce reprezinta acestea pentru muzica black metal inseamna enorm.

O foarte mare atentie este data actului scenic, dupa cum declara membrii formatiei, multe dintre show-urile trupei gravitand in jurul unor subiecte extrem de sensibile: moartea si religia.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f