Concert Mercenary si Omnium Gatherum in septembrie la Bucuresti

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Neutron Neutron Neutron Neutron
Adauga si tu o poza
Concert Mercenary si Omnium Gatherum in septembrie la Bucuresti

04 Septembrie 2013
Bucuresti - The Silver Church
Pret: 50 - 65 lei

03.09.2013

Programul si reguli de acces pentru concertul Mercenary, Omnium Gatherum, Essence, Neutron

Maine (04.septembrie 2013) va avea loc concertul MERCENARY-OMNIUM GATHERUM-ESSECNE-NEUTRON la Kulturhaus din Bucuresti!

 

Pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

 

Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)

Este interzis accesul cu aparate video de filmat.

Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.

Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare

Este interzis accesul cu umbrele, in caz de ploaie publicul este rugat sa foloseasca pelerinele. Locatia este acoperita!!!

 

Exista loc special amenajat pentru fumatori asa incat spatiul de concert sa fie cat mai aerisit atat pentru artisti cat si pentru publicul prezent.

 

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

 

Programul concertului:

 

19.00 - Open doors

 

19.30-20.00 Neutron 

 

20.00-20.15 pauza / 15 min

 

20.15-20.55 Essency 

 

20.55-21.15 pauza / 20 min

 

21.15-21.55 Omnium Gatherum 

 

21.55-22.15 pauza / 20 min

 

22.15- ….     Mercenary

 

 

 

Reamintim ca danezii de la MERCENARY si finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 4 septembrie la Kulturhaus, de pe Strada Sfanta Vineri nr. 4, din Bucuresti.

 

 

 

Mercenary va prezenta in Romania noul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", ce a fost lansat in data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.

 

 

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

 

 **********************

 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

 

50 lei - pana la data de 03 sept. 2013

65 lei - biletele achizitionate in ziua concertului

 

02.09.2013

Concertul Mercenary si Omnium Gatherum de la Bucuresti isi schimba locatia

Concertul MERCENARY si OMNIUM GATHERUM de pe data de 4 septembrie 2013 din Bucuresti, din Silver  Church, isi schimba locatia. 

 

Locatia initiala, The Silver Church Club, este inca in curs de renovare iar organizatorul a fost anuntat ca aceasta nu va fi gata pana la data evenimentului. Din acest motiv, concertul s-a mutat la Kulturhaus, de pe Strada Sfanta Vineri nr. 4, Bucuresti. Kulturhaus este un club primitor si in voga, care cu siguranta le va oferi participantilor la concert aceleasi satisfactii sonice si de show ca locatia precedenta. 

 

Biletele achizitionate la acest concert, pentru locatia The Silver Church, raman valabile fara nici o alta preschimbare a acestora.

 

Mercenary va prezenta in Romania noul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", lansat in data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.

 

Alaturi de cele doua formatii pe scena din Kulturhaus vor urca si formatiile ESSENCE (Danemarca) alaturi de NEUTRON (Romania).

 

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

 

Reamintim ca ultimele bilete la pret promotional pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), asa ca grabiti-va daca vreti sa le mai prindeti! 

 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro, la urmatoarele preturi:

 

50 lei - pana la data de 03 sept. 2013

65 lei - biletele achizitionate in ziua concertului

 

05.08.2013

Neutron canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum la Bucuresti

Formatia bucuresteana de metal progresiv NEUTRON va canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum, in cadrul concertului pe care cele doua formatii il vor sustine la Bucuresti pe data de 4 septembrie 2013.

 
Neutron este una dintre primele trupe romanesti care a avut curajul sa abordeze metalul melodic-progresiv, avand la activ aproape 25 de ani de activitate.
 
Cu toate acestea, trupa nu da semne de oboseala si revine in forta in 2013 intr-o noua formula, cu talentatul Dragos Colibaba la bas. La voce/chitara il regasim pe veteranul Vlad Vacarescu, la tobe pe Sorin Ristea si la chitara pe Teo Moderau.
 
Reamintim ca danezii de la MERCENARY si finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 4 septembrie 2013 la The Silver Church din Bucuresti.
 
Mercenary va prezenta in Romania viitorul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", ce a fost lansat pe data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.
 
Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).
 
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 500 bucati, la urmatoarele preturi:
 
50 lei - primele 100 de bucati (extragere 20 meet & greet-uri)
58 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 03 sept. 2013
65 lei - biletele achizitionate in ziua concertului
 
Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 100 de bucati (50 lei) participa la o extragere la sorti pentru 20 pass-uri de meet & greet . Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Mercenary & Omnium Gatherum) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.
 
 
20.06.2013

Biletele pentru concertul Mercenary si Omnium Gatherum au fost puse in vanzare

Danezii de la MERCENARY si finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 4 septembrie 2013 la The Silver Church din Bucuresti.

Mercenary va prezenta in Romania viitorul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", ce va fi lansat in data de 26 iulie 2013, iarOmnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.

Alaturi de cele doua formatii pe scena din The Silver Church va urca si o trupa autohtona.

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 500 bucati, la urmatoarele preturi:

50 lei - primele 100 de bucati (extragere 20 meet & greet-uri)
58 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 03 sept. 2013
65 lei - biletele achizitionate in ziua concertului

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 100 de bucati  (50 lei) participa la o extragere la sorti pentru 20 pass-uri de meet & greet . Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email lapromo@promusicprod.ro (subiect: Mercenary & Omnium Gatherum) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.


MERCENARY este o formatie cu adevarat "grea" care combina cu maiestrie death-metalul melodic cu power-metal si thrash-metal. Rezultatul este o trupa curajoasa, cu o identitate bine-definita si cu o cariera vasta in spate.

Aparuta in 1991 in Danemarca, trupa este copilul de suflet al lui Henrik "Kral" Andersen (bas, growls si chitara). Numele formatiei a fost inspirat de un cantec al trupei Slayer, intitulat "Ghosts Of War".

In ultimii 10 ani, trupa Mercenary a fost cap de afis la toate evenimentele metal din Danemarca, fiind o reprezentanta de seama a scenei daneze. Formatia a plecat in turneu cu nume mari ca Megadeth, Arch Enemy, Nevermore, King Diamond, Death Angel si multi altii. Mercenary a prestat in calitate de headliner la festivaluri prestigioase ca Wacken, Tuska, Metal Camp, Earthshaker, Inferno, Graspop, Progpower Europe si US si multe altele.

Formatia a suferit o schimbare majora de componenta in 2009, dar si-a revenit rapid prin cooptarea lui Morten Lowe (tobe), Jakob Molbjerg (chitara), Martin Buus (chitara) si Rene Pedersen (voce/bas).

Mercenary s-a ridicat din propria cenusa asemenea pasarii Phoenix si a adus un nou sound - contagios, proaspat si original. Mai uniti ca niciodata, membrii trupei daneze pregatesc un album puternic intitulat "Through Our Darkest Days", care va fi lansat in curand.


In death-metal, exista acel punct de "ruptura" stilistica in care aproape toate formatiile care apartin genului incep sa semene unele cu celelalte. Cu toate acestea, daca esti foarte bun, poti sa eviti aceasta uniformitate care aduce prejudicii originalitatii.

O trupa care a descoperit "piatra filosofala" a unicitatii este OMNIUM GATHERUM, un grup finlandez de melo death progresiv, intemeiat in Karhula, in anul 1996.

Melodiosi, versatili si complecsi din punct de vedere compozitional si orchestral, trupetii au pus bazele uneia dintre cele mai interesante formatii contemporane din genul death. Diferiti de toti colegii lor de breasla, indiferent ca vorbim despre Amorphis sau Eternal Tears Of Sorrow, Omnium Gatherum contureaza un stil individual si recognoscibil.

"Urasc formatiile ca Omnium Gatherum! Sunt atat de bune incat ma enerveaza. Amestecul fin dintre melodicitate si agresivitate este atat de bun incat mi-a trecut prin minte sa fur albumul si sa-l lansez sub numele meu. Nu se va mai face un disc atat de bun in death-metal ani de zile de acum incolo!", a comentat celebrul producator suedez Dan Swano despre "The Redshift", discul cu numarul 4 al grupului.

Apreciati de criticii europeni si americani drept una dintre cele mai bune aparitii pe scena internationala de metal, Omnium Gatherum sunt o trupa-cult in Finlanda, "New World Shadows" fiind considerat un album-manual pentru toate formatiile care vor sa cante in genul death.

 

 

 

14.05.2013

Concert Mercenary si Omnium Gatherum in septembrie la Bucuresti

Conform programului de turneu, Mercenary vor ajunge la Bucuresti pentru un concert ce va avea loc in data de 4 septembrie la Club Silver Church.

Formatia isi va promova al saptelea album intitulat Through Our Darkest Days, inregistrat in studioul Hansen alaturi de Jacob Hansen (Volbeat, Heaven Shall Burn).

Invitati speciali vor fi Omnium Gatherum.

Datele turneului sunt:

5/30 Geiselwind, DE - Beastival
6/1 Oberentfelden, CH - Borom Pom Pom
6/2 Pilzen, CZ - Metalfest CZ
8/30 Leipzig, DE - Hellraiser #
8/31 Munchen, DE - Backstage Club #
9/1 Pratteln, CH - Gallery #
9/4 Bucharest, RO - The Silver Church Club #
9/5 Budapest, HU - TBA #
9/6 Wien, AT - Escape #
9/7 Brno, CR - Melodka #
9/8 Berlin, DE - Magnet #
9/11 Vosselaar, BE - Biebob #
9/12 London, UK - The Underworld #
9/14 Stuttgart, DE - Club Zentral #
9/15 Eindhoven, NL - Dynamo #
 

 

 

 
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f