Concert Metallica la Bucuresti pe National Arena pe 14 august

Concert Metallica la Bucuresti pe National Arena pe 14 august

14 August 2019
Bucuresti - Arena Nationala

22.07.2019

Programul si regulile de acces la concertul Metallica din 14 august, de pe Arena Nationala, Bucuresti

 ACCES

Accesul se va face incepand cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrari amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete.

Va reamintim ca pe bilete aveti toate informatiile referitoare la cea mai facila modalitate de acces spre locurile achizitionate. Va rugam sa descarcati si sa consultati harta de acces pentru toate detaliile.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara actul de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari.

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa, daca alegeti sa veniti insotiti de cei mici, o veti face pe propria raspundere, pe baza biletelor de acces achizitionate pentru acestia. Totodata, va recomandam sa asigurati copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Recomandarile organizatorilor

    Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi unul redus.

    Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate.

    Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele. 

Programul evenimentului

Trupele Ghost si Bokasa vor concerta intre 17:45 si 19:45.

Metallica va urca pe scena in jurul orei 20:15.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

    bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei;

    sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;

    artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere;

    scaune;

    arme, obiecte contondente, lanturi;

    umbrele;

    animale de companie;

    rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4;

    casti de motociclist;

    selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:

    aparate de fotografiat compacte,

    brichete,

    medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Achizitionarea bauturilor si produselor alimentare

In incinta Arenei Nationale, veti avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere cu si fara alcool, cafea, inghetata si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor putea fi procurate cu cash sau card bancar.

Parcare

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun. Persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcare supraetajata, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, aproximativ 1000, prin urmare este indicat ca cei interesati sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre aceste locuri. Tariful este de 50 Lei/ durata evenimentului/ masina. Dupa ce masina a fost parcata, nu se mai poate muta pe perioada evenimentului. De asemenea, accesul la masina pe perioada evenimentului va fi interzis.

Alte informatii generale

Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Arenei Nationale, fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Concertul este sold-out.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin participarea la eveniment, spectatorii isi cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului.

24.09.2018

Concert Metallica la Bucuresti pe National Arena pe 14 august

 Legendara trupa Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired, intr-un concert senzational ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala.

Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. In deschidere vor canta trupele Ghost si Bokassa.

 Turneul Worldwired se intoarce in Europa si Marea Britanie intre 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfasoara pe stadioane, in parcuri si chiar la un castel. Dupa seria de concerte indoor din 2017 - 2018 ce a depasit recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de tari. Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiara, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumparat include si cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, in format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziiei de bilet prin care vor primi instructiuni pentru a-si descarca albumul. 

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea sa achiziioneze Pachete VIP pentru o experinena Metallica mult mai intensa. Cele trei pachete VIP includ bilete in zone premium si alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” si chiar intalnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie. 

Vanzarea generala incepe vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00 iabilet.ro, iar membrii fanclubului Metallica vor putea achiziiona bilete incepand de mari, 25 septembrie, mai multe informatii fiind disponibile pe metallica.com. 

Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: