Concert Mihai Margineanu pe 29 ianuarie 2021 la Hard Rock Cafe


29 Ianuarie 2021
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 84-114

 Vineri, pe 29 ianuarie 2021, de la ora 22:30, va invitam la un nou show cu Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

Mihai Margineanu este un artist prolific si una din cele mai simpatice si neconventionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie buna. Cantarile simpaticului solist se transforma rapid in adevarate petreceri, la care spectatorii canta cot la cot cu acesta si danseaza nestingheriti, pentru ca showurile lui vin garniste cu glume bune si texte mesterite cu mult haz.

Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant, reusind sa lanseze 6 albume si sa aiba colaborari cu diversi artisti, printre care Parazitii si Cheloo. Margineanu este cunoscut cinefililor si din rolul lui Ardiles, pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, unde asigura si coloana sonora.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 109 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 79 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 79 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 84 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 84 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook