Concert Mircea Baniciu pe 18 noiembrie la Hard Rock Cafe

Concert Mircea Baniciu pe 18 noiembrie la Hard Rock Cafe

18 Noiembrie 2021
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 104-144

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, pe 18 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica rock romaneasca, fiind precursorul genului etno rock, activ inca de la inceputul anilor ’70, continuand sa isi cante muzica “subversiva”, in ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mai intai, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, in trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes, si Pasarea Rock compusa din fosti membri Phoenix. Baniciu a continuat sa se exprime prin muzica indiferent de obstacolele intalnite in calea sa, pastrand o cariera solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu te vor teleporta inapoi la radacina muzicii rock romanesti ce se canta candva, pe ascuns, in cluburi underground.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 Biletele au urmatoarele preturi:

 - VIP: 139 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 99 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 99  de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 144 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 104 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 104 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: