Concert Moon Museum in Club Expirat din Bucuresti pe 2 decembrie


02 Decembrie 2018
Bucuresti - expirat
Pret: 30

Moon Museum se intorc pe scena de la Expirat intr-un stand-alone concert. Duminica, pe 2 decembrie.

Moon Museum este un proiect infiintat de Oigan – Eugen Nutescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) caruia i s-au alaturat, in timp, Ami Crisan si Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) si Dan Georgescu (almadeer, Byron). 
 
Numele trupei vine de la un cip minuscul care contine desenele a sase artisti plastici celebri din anii 60 (printre care Andy Warhol si Claes Oldenburg) care a fost lasat pe luna de catre Apollo 12.
 
„From No To Nowhere” - noul album Moon Museum lansat in luna februarie - este compus si inregistrat pe parcursul ultimilor doi ani si este rezultatul colaborarii intre 48 de degete, 12 urechi si 5 voci la care se adauga, ocazional, invitaii: Mihai Iordache (sax), Andrei Fantana (clarinet) si Dominic Cserg (vibrafon). 
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook