Concert Nargaroth, Absu si HATE pe 21 mai in Fabrica

Concert Nargaroth, Absu si HATE pe 21 mai in Fabrica

21 Mai 2017
Bucuresti - Fabrica
Pret: 50-75 Lei

Duminica, 21 mai 2017, trupele Nargaroth (Germania), Absu (SUA), HATE (Polonia) vor ajunge in Romania, la Bucuresti, in clubul Fabrica. Concertul face parte din turneul european pe care trupele il intreprind in perioada mai - iunie 2017. In perioada urmatoare vom anunta si trupele care vor deschide acest eveniment.

Pentru acest eveniment vor exista un numar de 350 de bilete, acestea putand fi achizitionate din reteaua iabilet.ro, incepand cu data de 15 februarie la urmatoarele preturi:

- 50 lei (primele 50 bilete), oferta valabila pana pe 28 februarie;

- 60 lei, oferta valabila in perioada 1 - 31 martie pentru urmatoarele 100 bilete, pana pe data de;

- 70 lei, pret valabil in perioada 1 aprilie - 20 mai;

- 75 lei in seara concertului in limita capacitatii.

NARGAROTH este o trupa de referinta pentru scena black metal din Germania, cu peste 20 ani de activitate in zona underground. Discografia lor cuprinde 16 materiale de studio, cele mai importante fiind: Black Metal Ist Krieg (2001), Celiebte Des Regens (2003), Semper Fidelis (2007) si Spectral Visions Of Mental Warfare (2011).

www.nargaroth.de

www.facebook.com/officialnargaroth

"Black Metal Ist Krieg"

 

ABSU vor reveni la Bucuresti in cadrul acestui concert, acestia fiind considerati una din trupele de referinta ale thrash / black metalului in Statele Unite ale Americii avand la activ 6 albume de studio, ultimul fiind lansat in 2011.

absu.bandzoogle.com/home

www.facebook.com/officialabsu

"Stone Of Destiny"

 

HATE se intorc in Romania dupa concertele sustinute alaturi de Decapitated la Bucuresti si Cluj Napoca in 2016. Trupa va veni cu un album nou de studio, intitulat "Tremendum", materialul urmand sa fie lansat pe data de 5 mai 2017 prin casa de discuri Napalm Records.

HATE Line-up:

Atf Sinner – Guitar, Vocals

Pavulon – Drums

Apeiron – Bass (live)

Domin – Guitar (live)

 

www.hate-metal.com

www.facebook.com/HATEOFFICIAL

"Valley Of Darkness"

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f