Concert Negative in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca

Concert Negative in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca

17 Ianuarie 2011
Cluj Napoca - Irish & Music Pub
Pret: 55-65 RON

17 ianuarie 2011 aduce la Cluj-Napoca cel mai important concert rock al inceputului de an. Este vorba de un concert special, 100 % glam rock, in care finlandezii de la NEGATIVE vin sa-si promoveze, in inima Transilvaniei, cel mai nou material discografic intitulat "Neon".

NEGATIVE este una dintre cele mai reprezentative formatii de glam rock din Finlanda. Trupa a fost infiintata in anul 1997 de catre vocalul Jonne Aaron, la varsta de doar 17 ani si a fost puternic influentata de formatii precum Guns N' Roses, Queen, Pink Floyd sau Hanoi Rocks.

La finalul anului 2007 Negative a fost votata “cea mai buna trupa finlandeza” in cadrul MTV Music Awards, iar la inceputul lui 2008 a fost lansat dublul DVD “In The Eye Of The Hurricane” care a obtinut discul de aur in Finlanda pentru vanzarile realizate.
 
Negative a lansat 6 albume si numeroase single-uri, acestea ocupand locuri fruntase in clasamentele din Finlanda si Europa.

Anul 2010 aduce un pas important pentru finlandezi, semnarea unui contract cu Warner Music si lansarea albumului “Neon”. Albumul a fost inregistrat in L.A. / U.S.A. impreuna cu Jimmy Westerlund si Warren Riker (Santana, Korn, Michael Jackson etc). Noul album combina sound-ul european glam rock cu cel american de hard rock, rezultatul fiind un album matur care va surprinde pe toti ascultatorii.

"End Of The Line" este primul videoclip ce promoveaza acest ultim material si a fost filmat in L.A., in vara anului 2010.   

Glam rock-ul este un stil de muzica aparut la sfarsitul anilor ‘60 si inceputul anilor ‘70 in Marea Britanie, din combinarea rock-ului si a muzicii pop. Artistii adepti ai acestui stil muzical aveau o imagine care “soca” deoarece promovau haine cu mult sclipici, machiaje si coafuri avangardiste.

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 8 noiembrie, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pewww.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

55 lei - pana la data de 16 ianuarie 2011
65 lei - in ziua concertului (17 ianuarie 2011). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f