Concert Nile si Melechesh in Silver Church din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Nile, Melechesh & support acts la Silver Church Nile, Melechesh & support acts la Silver Church Nile, Melechesh & support acts la Silver Church Nile, Melechesh & support acts la Silver Church
Adauga si tu o poza

23 Ianuarie 2011
Bucuresti - Silver Church
Pret: 50-60 RON

Nile revin la Bucuresti, dupa 2 ani de la prima aparitie ocazionata de Hatework Fest 2008, in cadrul turneului “Those Whom The Gods Detest”, prin care promoveaza albumul cu acelasi titlu, lansat in 2009.

Coheadlinerii in acest turneu sunt cei de la Melechesh, aflati pentru prima data la Bucuresti si la putin timp dupa aparitia noului material de studio “The Epigenesis”.

Trupele de deschidere vor Dew Scented (Germania), Zonaria (Suedia) si Darkrise (Elvetia).

Evenimentul din Bucuresti va avea loc la The Silver Church Club.

20:00 DARKRISE
20:45 ZONARIA
21:30 DEW-SCENTED
22:25 MELECHESH
23:40 NILE

Biletele se afla la vanzare prin reteaua Eventim (in magazinele Germanos si online pe www.eventim.ro) si au pretul de 50 RON pana la data de 31 Decembrie 2010, urmand ca de la 1 Ianuarie 2011 pana in ziua spectacolului, inclusiv, sa coste 60 RON.

Evenimentul este prezentat de Hatework si Asociatia Culturala Manifest.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook