Concert Noblesse Oblige in Wings Club din Bucuresti

Concert Noblesse Oblige in Wings Club din Bucuresti

24 Noiembrie 2011
Bucuresti - Wings Club
Pret: 30 lei

Duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania pe 24 noiembrie, de aceasta data intr-un spatiu destinat evenimentelor live: Wings Club din capitala.

Pentru prima data, show-ul exotic si provocator al trupei va fi urmat de un DJ Set pe masura, de selectia muzicala ocupandu-se chiar Valerie si Sebastian. Accesul publicului se va face incepand cu orele 21:00, warm-up-ul fiind asigurat de DJ Streetlight.

Biletele vor fi disponibile la intrarea in club, in seara evenimentului, la pretul de 30 RON.

Duo-ul localizat in prezent la Berlin s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (actrita/cantareata/compozitoare).

Albumul lor de debut Privilege Entails Responsibility (Londra, 2006) este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single Bitch / Daddy (DON’T TOUCH ME THERE) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie.

Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza In Exile (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica din Germania si Franta si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia. Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite locatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor festivaluri si a altor locatii faimoase. Concerteaza in turnee alaturi de The Dresden Dolls, IAMX, Lydia Lunch si multi altii.

La 2 ani dupa lansarea In Exile, Noblesse Oblige revine pe piata cu un al treilea album : Malady, un concept ocult la baza caruia sta misticismul vizual al lui Kenneth Anger, povestirile lui Aleister Crowley si melancolia morbida a poeziei Christinei Rossetti.

www.noblesseoblige.co.uk
www.myspace.com/noblesseoblige
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f