Concert OCS-Showroom Original x Expirat

05 Martie 2021
Bucuresti - Club Expirat
Pret: 29

 Omul cu sobolani: primul concert din seria Showroom Original x Expirat are premiera pe 5 martie pe Overground Showroom

Tuturor ne este dor de concerte, de experienta muzicii live, de schimbul de energie dintre scena si public. Asa ca am readus pe scena unele dintre cele mai cunoscute trupe de alternative pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music si gazduite de Expirat! O data la doua saptamani, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – va avea premiera in exclusivitate cate un concert din seria Showroom Original x Expirat, iar seria incepe vineri, 5 martie, la ora 20:00 cu Omul cu sobolani.

OCS, prescurtarea de la Omul cu sobolani – inspirat din titlul cartii lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Caragea (bas), care a luat nastere in Constanta (Romania), in urma cu douazeci si doi de ani. De atunci, acestia au ajuns departe: au cucerit scena alternativa romaneasca, au lansat opt albume, au filmat cateva zeci de videoclipuri, au sustinut sute de concerte si sunt la a treia generatie de fani. In 2019 Omul cu sobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de papusi – un album actual si energic, si o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Biletele la premiera online de pe 5 martie a concertului OCS – Showroom Original x Expirat se vor gasi pe www.iabilet.ro incepand de luni, 1 martie, ora 12:00 si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului OCS – Showroom Original x Expirat pe 5 martie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Din seria Showroom Original x Expirat urmeaza sa aiba premiera pe Overground Showroom concerte cu Kumm, Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats si altii.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.

https://showroom.overground.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook