Concert Omul cu Sobolani - Turneu Pandora - la Galeriile RYMA

04 Aprilie 2014
Alba- Iulia - Galeriile RYMA
Pret: 20

 Omul cu Sobolani continua turneul de promovare al celui mai recent single, PANDORA. Trupa cult a rockului alternativ din Romania.

In premiera, va fi proiectat si videoclipul piesei Pandora, cel de-al cincilea de pe albumul „Marea Cautare”, editat in toamna anului trecut de catre A&A Records.

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

In primavara lui 2013 a fost lansat primul single de pe acest album - „Cauta”. Au urmat “Visule”, un featuring cu Bean MC (Subcarpati), “Ridica-te si mergi in maini” sau "Am ce dau", piese ce ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

“Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp reusesc si sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut aproape 17 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

Vineri,  4 aprilie 2014 - Alba Iulia, Galeriile RYMA 

Sambata, 5 aprilie -  Timisoara, Daos Club

Vineri, 11 aprilie – Brasov, Club Rockstadt 

Sambata, 12 aprilie – Cluj, Flying Circus Pub

Detalii despre fiecare concert in parte puteti gasi pe site-ul trupei www.omulcusobolani.ro dar si pe pagina oficiala de facebook, www.facebook.com/Omulcusobolanii.   Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook