Concert OMUL CU SOBOLANI 20 de ani - 22 aprilie, la Arenele Romane

22 Aprilie 2017
Bucuresti - Fratelli Studios
Pret: 50-60 Lei

19.04.2017

Spectacolul aniversar Omul cu Sobolani 20 de ani se muta la Fratelli Studios

“Am luat aceasta decizie din motive independente de vointa noastra. Suntem nevoiti sa schimbam locatia spectacolului aniversar Omul cu Sobolani ◊ 20 de ani. Le multumim celor de la Fratelli Studios ca ne-au venit in intampinare intr-un timp atat de scurt. Ne asumam faptul ca am creat neplaceri in randul consumatorilor de evenimente si ne cerem scuze fata de acestia.” declara Dark Side Entertainment.

Spectacolul aniversar Omul cu sobolani 20 de ani ce urma sa aiba loc sambata, 22 aprilie la Arenele Romane din Bucuresti, se muta la Fratelli Studios, Str. Glodeni 1-3. 

Invitatiile, acreditarile si biletele raman valabile. in cazul in care exista persoane care doresc rambursare a contravalorii biletelor acest lucru se poate face in urma unei solicitari trimise pe adresa: contact@iabilet.ro.

Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face in functie de modalitatea de plata prin care s-au achizitionat biletele:

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;

-  daca biletele au fost achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alti parteneri ai IABILET, rambursarea se va face intr-un cont bancar in lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro  sau prin mandat postal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele careia s-a efectuat comanda.

04.01.2017

Concert OMUL CU SOBOLANI 20 de ani - 22 aprilie, la Arenele Romane

Ceea ce faci pe la 20 de ani cantareste foarte greu in restul vietii tale. Cariere, relatii, totul se schimba in jurul tau si tu trebuie sa te adaptezi destul de repede. Dar ce faci cand esti OCS, ai o cariera de 20 de ani, relatiile-s existente si ochii sunt pe tine?

Ii sarbatoresti asa cum se cere: cu cele mai iubite piese, alaturi de cele 3 generatii de fani care le-au luat muzica in suflete, cu cei mai dragi oameni, emotii cat cuprinde si multe surprize.

Primele 750 de bilete vor avea pretul de 50 de lei iar urmatoarele 750 de bilete se vor putea achizitiona la pretul de 60 de lei.

Copiii cu varsta de pana in 10 ani au acces gratuit, doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor de bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

 

O productie Dark Side EntertainmentDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook