Concert PG.LOST pe 27 Mai in Reflektor Venue din Timisoara

27 Mai 2018
Bucuresti - Reflektor Venue
Pret: 30 RON

Una dintre cele mai relevante trupe de post-rock din scena underground europeana, PG.LOST ajung la Timisoara in Reflektor Venue pe 27 Mai.

Trupa impleteste un mix eclectic de atmosfera melancolica si rock old-school greu si murdar avand ca rezultat ceea ce ei numesc, instrumentalism experimental suedez. Avand in catalog cinci albume si turnee extensive, PG.LOST promite un show extraordinar ce nu trebuie ratat. Celor de la PG.LOST li se va alatura Topographer, unul dintre cei mai importani reprezentani din Romania a muzicii drone, ambient si experimental, cunoscut din proiecte precum Tauusk si Nomega. 

Pg.lost https://www.facebook.com/pglost/  

Topographer https://www.facebook.com/noisetopographer/  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook