Concert Phoenix la Bucuresti, in Silver Church, pe 28 Octombrie

Concert Phoenix la Bucuresti, in Silver Church, pe 28 Octombrie

28 Octombrie 2013
Bucuresti - Silver Church Club

Pe data de 28 octombrie, formatia Phoenix revine in Bucuresti in cadrul unui concert inedit in clubul Silver Church!

Evenimentul “Phoenix International” isi propune sa aduca in atentie un concept aparte, o viziune rar intalnita in concertele formatiei : alaturi de repertoriul romanesc format din slagarele pe care publicul le solicita de fiecare data, vor fi prezentate atat compozitii putin cunoscute, dintre piesele romanesti dar si cele in limba engleza, cat si traduceri ale hit-urilor Phoenix (din perioada de exil in Germania).

Alaturi de formatia Phoenix vor urca pe scena Moni Bordeianu, Bogdan Muntenita, Cristina Kiseleff si violonistul Teodor Tomulescu, in data de 28 octombrie, incepand cu orele 20 :00.

Multumim The Silver Church Club din Bucuresti, ANOSR, si sponsorilor Hotel CARO si DB Schenker!

Formatia PHOENIX ofera cadou un CD « Phoenix International » pentru fiecare bilet achizitionat. Biletele se gasesc pe www.myticket.ro si la The Silver Church Club din Bucuresti. Pretul biletului este de 45 de lei (online) si 60 de lei (pentru achizitionarea din club). Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: