Concert Placebo la Bucuresti (poze)

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Placebo Placebo Placebo Placebo
Adauga si tu o poza
Concert Placebo la Bucuresti (poze)

06 August 2012
Bucuresti - Stadion Iolanda Balas Soter
Pret: 95 lei, 125 lei, 145 lei

07.08.2012

Poze cu publicul la concetul Placebo

Poze cu publicul de la concertul sustinut de Placebo la Bucuresti pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze cu publicul la concertul Placebo

Foto Credits: Miluta Flueras

 

 

Poze Poze cu publicul la concertul Placebo - Poze cu publicul la concertul Placebo

07.08.2012

Poze cu Placebo in concert la Bucuresti

Poze de la concertul sustinut de Placebo pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Foto Credis: Miluta Flueras (www.miluta.ro)

Poze concert Placebo la Bucuresti

 

Poze Poze Concert Placebo la Bucuresti - Placebo

 

29.02.2012

Concert Placebo la Bucuresti (poze)

TM LIVE prezinta PLACEBO la Bucuresti, pe 6 august 2012, de la 18:00, pe Stadionul Iolanda Balas Soter (B-dul Marasti, Nr. 26, Sector 1, Bucuresti)! In deschidere canta trupa Grimus.

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, formata in 1994, se intoarce cu primul concert dupa aproape un an de pauza, pe 28 aprilie la O2 Indigo, Londra. Dupa 15 ani de activitate, sase albume, 11 milioane de albume vandute, succese si despartiri, Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe) sunt pregatiti sa se reintoarca pe scena in 2012.

Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 si 1996 si a fost urmat de un turneu european alaturi de David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing, lansat in 1998, include piesa cu acelasi nume pe care a canta David Bowie si single-ul Pure Morning, single care este si astazi considerat unul dintre cele mai populare al trupei.

Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului Sleeping With Ghosts, in 2003. Pe parcursul anului urmator, a aparut DVD-ul Soulmates Never Die care contine imagini din concertul din Bercy, Paris din turneul Sleeping With Ghosts.

In ianuarie 2009, Placebo a terminat de inregistrat albumul Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul la care Brian si Stefan au lucrat cu tobosarul Steve Forrest. Dupa lansarea primului single de pe album, For What It’s Worth, Placebo a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamani, albumul a ocupat acelasi loc in 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii in topurile muzicale din SUA si Japonia. De la lansarea Battle for the Sun pana in prezent, trupa continuat sa-si promoveze albumele prin concerte in toata lumea.

In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival '09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.

La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru a lucra la cel de-al saptelea material discografic, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva dintre cele mai importante festivaluri europene la care vor concerta: Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).

Luni, 6 august 2012, Placebo se intoarce in Romania pentru un concert marca TM LIVE, pe Stadionul Iolanda Balas Söter din Bucuresti. Accesul se face incepand cu ora 18:00.


BILETE IN AVANS

Tribuna: 145 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 125 RON
Gazon B: 95 RON

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro. Lista completa a celor peste 500 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere

Informatii VIP se pot afla printr-un email la VIP@TMLIVE.ro


BILETE LA INTRARE

Tribuna: 190 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 160 RON (numar limitat de bilete)
Gazon B: 125 RON (numar limitat de bilete)


ACCESUL MINORILOR ESTE STRICT INTERZIS!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f