Concert Primordial in Wings Club


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Concert Primordial la Bucuresti Poze Concert Primordial la Bucuresti Poze Concert Primordial la Bucuresti Poze Concert Primordial la Bucuresti
Adauga si tu o poza

14 Mai 2011
Bucuresti - Wings Club
Pret: 50 Ron

Primordial vor sustine un concert exclusiv la Bucuresti, in care isi vor promova si cel mai nou album, “REDEMPTION AT THE PURITAN'S HAND”, album ce urmeaza a fi lansat luna aceasta la Metal Blade Records.

Alaturi de Primordial pe scena clubului bucurestean vor urca si trupele I Divine (Ungaria) si Claymore (Bulgaria).

Evenimentul va avea loc in Wings Club din Bucuresti in data de 14 Mai 2011.

Pretul unui bilet este de 50 RON si se pot achizitiona din Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro/ .


PRIMORDIAL
http://www.myspace.com/primordialofficial

Trupa a fost formata in 1991 in Irlanda de catre Pol MacAmlaigh si Ciaran MacUiliam. Vocalistul Nemtheanga s-a alaturat trupei in acelasi an. Trupa a incorporat elemente specifice Celtic Frost si Bathory pe care le-au inclus aproape in fiecale album scos pe piata.

Dupa discul de debut, Imrama, Primordial au fost caracterizati drept melodic black metal, insa gradual au ajuns la un amalgam de black, celtic si folk metal. Cel mai recent album se intituleaza To The Nameless Dead si a aparut pe data de 24 noiembrie 2007. Este probabil cel mai bine cotat disc din cariera formatiei. Odata cu lansarea albumului To The Nameless Dead, acestia au concertat pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa printre care: Summer Breeze, Wacken Open Air, Brutal Assault si altele.

Primordial revin in Romania dupa 8 ani de la prima aparitie pe o scena romaneasca (Timisoara), de data aceasta pentru un concert exclusiv la Bucuresti.

Componenta:
Alan Averill "Nemtheanga" - voce
Ciaran MacUiliam - chitara
Micky Flynn - chitara
Pol MacAmlaigh - bas
Simon O'Laoghaire - tobe

Discografie:

Imrama (1995)
A Yourney's End (1998)
Spirit the Earth Aflame (2000)
Storm before Calm (2002)
The Gathering Wilderness (2005)
To The Nameless Dead (2007)

I Divine
http://www.myspace.com/idivineofficial


I Divine a fost infiintata in anul 2009 dupa ce o parte din membrii Sear Bliss au decis sa paraseasca trupa si sa infiinteze o noua trupa.

Trupa a avut parte de 3 turnee prin Europa alaturi de nume foarte cunoscute din scena metal mondiala (MAYHEM, SETHERIAL si IMPIETY).
Primul turneu in care I Divine au fost headlineri a fost cel din Ucraina, turneu care a avut 10 zile.
In acest moment trupa lucreaza la primul album de studio.

Componenta:
Balazs Toth - vocals
Attila Kovacs - guitar
Istvan Neubrandt - guitar
Peter Lipak - guitar
Attila Kiraly - bass
Zoltan Pal - trombone
Tamas Sandor - drums

Claymore
http://www.myspace.com/claymoreruse

Trupa a fost infiintata in anul 1999, in Ruse (Bulgaria). Claymore au suferit mai multe modificari de componenta de-a lungul timpului. In acest moment trupa este semnata cu casa de discuri norvegiana Forces of Satan Records, iar in prezent acestia lucreaza la un nou album de studio. Bulgarii se intorc in Romania dupa succesul avut la alte festivaluri romanesti cum ar fi: Hatework Fest, Chaos Festival, Heart Rock Festival etc.

Componenta:
Svetoslav Georgiev - Vocals
Martin Manev - Guitars
Velislav Danov - Bass
Tzvetelin Baltov - Keyboards
Kamen Manev - Drums

After party dupa concert !.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook