Concert Psychogod, Nevergoinghome si Walk The Abyss in Underworld

Concert Psychogod, Nevergoinghome si Walk The Abyss in Underworld

31 August 2012
Bucuresti - Underworld
Pret: 10 lei

Vineri, 31 august, in clubul Underworld din Capitala are loc un concert al trupelor Psychogod, Nevergoinghome si Walk The Abyss.

Comcertul incepe dupa ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

   
PSYCHOGOD
(Metal/Hardcore/Groove metal)

Psychogod s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank (chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial. In luna mai 2010, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc. In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” . Dupa cateva modificari ale formulei, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal. Momentan trupa lucreaza la primul material discografic, preconizat sa apara in cursul anului 2012 .

Componenta actuala:
Cris - voce
Dank - chitara
Mausy - chitara
Andrei - tobe
Dragos -bass

http://www.psychogod.ro/
https://www.facebook.com/PSYCHOGODNEVERGOINGHOME
(Metalcore / Post-Hardcore)

Nevergoinghome s-a format prin 2008 in Bucuresti si e un proiect menit sa aduca ceva nou in scena underground din Romania. Pe parcursul unui an, lineup-ul s-a modificat, iar influentele s-au diversificat. Dupa doi ani, timp in care nevoia de clarificare a sound-ului a fost resimtita de membrii formatiei, au luat o pauza de la concerte, iar acum se afiseaza puternici, moderni si experimentali.

Componenta actuala:
Lucian - Chitara
Cristi - Voce
Pava - Voce
Vlad - Chitara
Tudor - Bass
Dorin - Tobe

http://www.myspace.com/nevergoinghomeband
https://www.facebook.com/NevergoinghomeWALK THE ABYSS
(Hardcore / Deathcore / Groove Metal)

Walk The Abyss a fost fondata in vara anului 2011 in Bucuresti, avandu-i ca fondatori pe Dan, Luchian si Dragos. Tinta comuna era de a evolua din proiectul anterior, in ceva cu totul nou si modern. In curand , Codrin s-a alaturat ca si al doilea chitarist si Doc ( First Division / DBD) a devenit vocea brutala a trupei. Stilul abordat este un mix intre deathcore , groove metal si djent. Pe langa activitatea live , lucreaza in prezent si la primul material.

https://www.facebook.com/WalkTheAbyss

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f