Concert Ramnicu Valcea: Trooper

Concert Ramnicu Valcea: Trooper

08 Aprilie 2023
Ramnicu-Valcea - Aby Stage Bar
Pret: 50

 Trooper pornesc turneul de promovare pentru albumul "X". Turneul va ajunge in peste 35 de orase. Pe langa "Radacini de Dor", "Dansul cu focul", "Lumea s-a stins" sau "Ruinele", veti putea asculta live si piese care deja au devenit clasice pentru publicul Trooper - "Tari ca muntii", "Maturizare", "Destin", "Trec anii", "Doua roti" etc.

In cei 27 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cantat pentru mai mult de 900.000 de oameni in peste 900 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f