Concert Rezident Ex pe 22 iunie la Timisoara


22 Iunie 2013
Timisoara - Timisoara Fest

Tavi Iepan: E minunat sa fii din nou acasa! Rezident Ex canta la Timisoara Fest

 Rezident Ex revine din nou acasa, la invitatia Timisoreana, i va canta la Timisoara Fest, sambata 22 iunie, pe Platoul Stadionului Dan Paltinianu incepand de la ora 22.00.

„Probabil ca numai cei care au trecut printr-o experienta de viata similara, inteleg cu adevarat bucuria pe care o simti atunci cand te intorci din nou acasa”, marturisesc deopotriva Tavi Iepan, Christian Podratzky si Adi Popescu, cei trei membri ai grupului Rezident Ex nascuti in Timisoara care, de fiecare data cand sunt chemati, renunta la activitaile cotidiene in arile de resedinta - Germania si Franta - si iau primul avion spre ora. Chiar daca este nascut la Arad, Ovidiu Ioncu-Kempes impartaseste sentimentele colegilor sai de trupa, pentru ca la Timisoara s-a lansat cariera lui muzicala. Germanul Matthias Lange nu face excepie.

Inca de la prima lui vizita, s-a indragostit de oras, de locuitorii lui, de mici, tocanita cu mamaliguta si palinca.

Invitaia adresata de municipalitate de a participa la sarbatoarea orasului (Piata Unirii, 3 august 2012) a reprezentat pentru membrii grupului Rezident Ex un vis implinit: primul concert in Romania a fost acasa, la Timisoara. Lansarea albumului de debut, Alpha (Daos Club, 3 mai 2013) nu putea ocoli, la randul ei, Timioara. si, din aceleasi considerente sentimentale, nici oferta de participare la Timisoara Fest (Platoul Stadionului Dan Paltinianu, 22 iunie 2013, ora 21.00), adresata de Timioreana, nu putea fi refuzata, chiar daca ea a sosit intr-un moment in care programul membrilor grupului era deja stabilit i nu a mai putut fi schimbat in totalitate. Din acest motiv, sambata 22 iunie, la Timioara Fest, Rezident Ex va canta in formula: Ovidiu Ioncu-Kempes (voce), Tavi Iepan (chitara), Matthias Lange (chitara), Adi Popescu (chitara), Christian Podratzky (bass), Vali Potra (tobe).

Intrebat despre participarea Rezident Ex la Timioara Fest, Tavi Iepan a declarat:

E minunat sa fii din nou acasa! Ne bucura participarea la Timioara Fest, pentru ca ea ne ofera prilejul sa cantam din nou in oraul nostru, pentru ca organizatorii ne-au convins ca proiectele lor merita susinute i, bineineles, pentru ca putem prezenta albumul Alpha, cu aceasta ocazie, unui public mult mai larg, care nu a avut posibilitatea sa se intalneasca cu noi in perioada Patelui. Aadar, Rezident Ex va ateapta la Timioara Fest, sambata 22 iunie!

Partenerul oficial al acestui eveniment este Timioreana, cu sprijinul Primariei Timioara, Fundaiei Judeene pentru Tineret Timi, Casei de Cultura a Studenilor, Iulius Mall, RATT, Securitas, Retim.

Rezident Ex, Catedrala Sufletului (official video):

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook