Concert Robin and the Backstabbers la Iasi pe 20 ianuarie


20 Ianuarie 2017
Iasi - Underground Pub
Pret: 30-40 Lei

Robin and the Backstabbers vor sustine un concert la Underground Pub din Iasi (Galeriile Comerciale stefan cel Mare) pe data de 20 ianuarie de la ora 20:30.

In deschidere vor canta cei de la Stema. Bilete in avans se gasesc in reteaua www.iabilet.ro si la bar la pretul de 30 de lei, urmand ca la intrare, in seara concertului, pretul acestora sa fie de 40 de lei.

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)

Al doilea album al formatiei, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a fost lansat anul trecut si a starnit pasiuni si controverse inca de la inceput. Precedat de single-ul „Muzica in cantece”, al carui videoclip ii regaseste pe membrii trupei alaturi de mai multe actrite indragite din teatrul si filmul romanesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile s.a.), albumul s-a aflat saptamani la rand in topul vanzarilor de muzica din librariile Carturesti. 

Albumul Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk este disponibil in format fizic (CD) in librariile Carturesti, in format digital pe iTunes, Amazon mp3, Google Play si ca streaming pe Deezer, Zonga si alte servicii.

Robin and the Backstabbers – E vina mea (Blending Spirits)

Haideti asadar vineri, pe 20 ianuarie, la Underground Pub Iasi pentru concertul celor de la Robin and the Backstabbers! in deschidere – Stema

 

Robin and the Backstabbers:

Andrei Robin Proca – voce, chitara

Florentin Vasile – chitara, voce

Andrei Fantana – clape, saxofon

Oigan – bass

Vladimir Proca – tobe

Radu Moldovan – percutie 

http://fb.com/RobinandtheBackstabbers

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Uman, Underground Pub si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook