Concert Sabaton si Alestorm in Silver Church Club din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Bolthard Poze Bolthard Poze Bolthard Poze Bolthard
Adauga si tu o poza

17 Noiembrie 2010
Bucuresti - The Silver Church Club

Formatiile Sabaton, Alestorm, Steelwing si Bolthard vor concerta in data de 17 noiembrie in clubul The Silver Church din Bucuresti. Alte detalii vor fi anuntate in curand, anunta Maximum Rock.

SABATON, formata in 1999 in Falum / Suedia, este una dintre cele mai importante formatii suedeze ale noului val, adepta a sonoritatilor power metal / heavy metal, ce abordeaza teme istorice, cu precadere din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Primele piese au fost inregistrate in studioul celebrului Peter Tagtgren (Hipocrisy/Pain), cel care a lucrat si pentru formatii precum: Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Children of Bodom, Skyfire sau Celtic Frost, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acestea au facut ca intre formatia Sabaton si Peter Tagtgren sa se formeze o stransa legatura, astfel ca, asa cum era firesc, toate cele 6 albume din discografia suedezilor au fost inregistrate avandu-l pe Peter T. la butoane.

Daca primele materiale discografic au fost lansat la label-uri mici, succesul formatiei a facut ca in cele din urma sa fie vanati si semnati de cea mai importanta casa de discuri metal din lume, Nuclear Blast.

Cel mai nou album al suedezilor, “Coat of Arms” a fost lansat de catre Nuclear Blast in data de 21 mai 2010, ocazie cu care Sabaton va porni, incepand cu data de 27 august, intr-un foarte important turneu european ce cuprinde peste 60 de concerte in 23 de tari, printre care si Romania.

Nu trebuie uitat faptul ca priza pe care o are formatia Sabaton la public a facut posibil ca noul material sa fost promovat in peste 30 de concerte (in mai putin de 6 luni) si la cele mai importante festivaluri din Europa, printre care: Hammerfest, Rock Hard Festival, Metalfest, Sweden Rock Festival, Hellfest, Graspop Metal Meeting, Gods Of Metal, Metal Camp, Masters Of Rock Festival sau Sonisphere Anglia.

Cu siguranta ca activitatea formatiei este o garantie a unui show ce nu poate decat sa multumeasca pe impatimitii sonoritatilor de metale.

ALESTORM continua drumul pe care Running Wild l-a deschis in urma cu multi ani!
Formatia vine din Perth / Scotia, practica un folk / power metal (autointitulat pirate metal) si a fost formata in 2004 sub numele de Battleheart.

Odata cu semnarea unui contract cu Napalm Rec. acestia isi schimba numele in Alestorm, nume sub care a lansat doua materiale discografice.

Temele abordate de scotieni se invart in jurul aventurilor si povestilor marinaresti, a chefurilor si a intrigilor amoroase, iar in pieselor lor gasim instrumente precum clapele, vioara sau cimpoiul, ceea ce degaja o buna dispozitie ascultatorului.

Alestorm poate fi catalogata pe scurt drept plina de viata si buna dispozitie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook