Concert Scorpions la Bucuresti pe 14 decembrie 2013

14 Decembrie 2013
Bucuresti - ROMEXO - Pavilion Central
Pret: 400, 325, 250, 150 Lei

16.12.2013

Poze cu Scorpions in concert la Bucuresti

Poze de la concertul sustinut de formatiile Scorpions si Trooper, la Romexpo din Bucuresti, pot fi gasite pe METALHEAD accesand linkul de mai jos.

Poze concert Scorpions la Bucuresti

Photo Credits: Ioan Florin Matinca

12.12.2013

Concert Scorpions: Reguli de acces

Legendele de la Scorpions revin in acest weekend la Bucuresti si pregatesc pentru romani un spectacol nou, grandios, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”! Evenimentul este organizat de Project Events, va avea loc la Romexpo (Pavilion Central) pe 14 decembrie, Trooper fiind formatia care va deschide concertul celor de la Scorpions.

Albumul „Sting In The Tail” a avut un succes extrem de mare, ce a dat nastere unei noi generatii de fani. Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din aceasta noua generatie, celebrii artisti de la Scorpions au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.
   
CUM AJUNGI LA ROMEXPO SI CUM INTRI LA EVENIMENT?

La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:

- tramvai: 41 si 42;
- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
- metrou: Statia Aviatorilor;
- accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);
- pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost. Locurile sunt limitate;
- persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta B.

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.30. Concertul va incepe in jurul orei 20.00, cu formatia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions!

ALTE DETALII:

- copiii sub 7 ani au acces gratuit;
- accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult;
- la locatie va exista garderoba;
- Pavilionul Central beneficiaza de incalzire;
- in incinta locatiei concertului vor exista puncte merchandise, unde se vor gasi CD-uri, tricouri oficiale si alte suveniruri;
- locatia dispune de numeroase baruri;
- achizitionarea de produse se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, animale de companie. Toate aceste obiecte enumerate mai sus vor fi confiscate de catre persoanele responsabile cu securitatea si monitorizarea evenimentului.

PAZA SI SECURITATE: organizatorii vor asigura securitatea perimetrului in care se desfasoara concertul, a publicului participant si a artistilor. Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal.

BILETE: Ultimele bilete la concertul Scorpions se pot gasi in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro! In ziua evenimentului se vor gasi bilete si la casa de bilete de la Romexpo.
 

11.12.2013

Duet surpriza cu ocazia concertului Scorpions la Bucuresti

Surpriza pentru fanii rock: Trooper, invitatii celor de la Scorpions in concertul de sambata, 14 decembrie 2013, vor avea si ei un invitat special! Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis va urca pe scena alaturi de membrii Trooper pentru un featuring!

"Zi dupa zi" este cea de-a cincea piesa de pe albumul Trooper - Atmosfera. Pentru aceasta piesa, cei de la Trooper au colaborat cu Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis! "Este o mare bucurie pentru mine faptul ca am avut ocazia sa inregistrez o piesa alaturi de Mitza. Este unul dintre cei mai buni solisti din Romania si cu siguranta unul dintre cei mai buni prieteni ai mei." Au fost cuvintele lui Coiotu’ de la Trooper despre aceasta colaborare.

Piesa "Zi dupa zi" poate fi ascultata aici.

Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions va sustine la Bucuresti un concert ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, concert ce va fi deschis de formatia Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe cei de la Scorpions, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte.

Fanii Scorpions pot cumpara azi (11 decembrie) bilete reduse la concertul de sambata!

Timp de 24 de ore, incepand cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii trupei Scorpions pot cumpara bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete, in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau GROUPON.ro!

Se suplimenteaza biletele la categoria Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!

Dupa ce categoria de bilete Normal Circle (150 lei) pentru concertul SCORPIONS s-a epuizat rapid, organizatorii au luat decizia unei suplimentari, cu un numar restrans de bilete, de 300 de locuri

10.12.2013

Reducere si bilete suplimentare pentru concertul Scorpions la Bucuresti

De 5 ani (mai exact de la inceputul anului 2008) dragii nostri spectatori au fost alaturi de noi la toate concertele organizate. Acum, in preajma sarbatorilor de iarna, va multumim si va uram in felul nostru Sarbatori Fericite, oferindu-va in dar reduceri de 25% la ultimele concerte Project Events din 2013: Scorpions (14 decembrie, Pavilion Central Romexpo) si Gala de Craciun cu marele tenor José Carreras (15 decembrie, Pavilion Central Romexpo)” anunta Project Events. Ultimele bilete pentru aceste doua concerte se vor gasi la pret redus doar maine, 11 decembrie 2013!

Timp de 24 de ore, incepand cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii trupei Scorpions si ai lui José Carreras pot cumpara bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete.

Reteaua de magazine care participa la promotie:

- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s)
- Sala Palatului
- magazinele Flanco (din Bucuresti si toata tara)
- magazinele Diverta (din Bucuresti si toata tara)
- magazinul Muzica
- librariile Adevarul (din Bucuresti si toata tara)
- libraria Mihai Eminescu
- Palatul National Al Copiilor (Teatrul Tineretului)
- Statia de Metrou Unirii 1

Siteurile care participa la promotie:

- www.BILETOO.ro
- www.BLT.ro
- www.MYTICKET.ro
- www.BILETE.ro
- www.BILET.ro
- www.GROUPON.ro

Se suplimenteaza biletele la categoria Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!

Dupa ce categoria de bilete Normal Circle (150 lei) pentru concertul SCORPIONS s-a epuizat rapid, organizatorii au luat decizia unei suplimentari, cu un numar restrans de bilete, de 300 de locuri!

Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions soseste la Bucuresti pentru un concert de neuitat, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, in deschiderea evenimentului urmand sa concerteze cei de la Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe greii rock-ului, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 400 lei (SUPER VIP - bilet cu loc la tribuna centrala) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 300 lei
- 325 lei (VIP - bilet cu loc la tribuna laterala) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 244 lei
- 250 lei (GOLDEN CIRCLE) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 188 lei
- 150 lei (NORMAL CIRCLE) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 113 lei

09.12.2013

O categorie de bilete la concertul Scorpions este sold out

Mii de fani din tara noastra s-au grabit sa cumpere bilete la concertul celei mai populare trupe din Germania, astfel incat o categorie de bilete pentru show-ul pe care trupa Scorpions il va sustine la Bucuresti pe 14 decembrie 2013 este sold-out, anunta organizatorii, Project Events!

Pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) biletele de la Normal Circle au devenit indisponibile, in acest moment ramanand in vanzare doar bilete la categoriile Golden Circle, VIP si Super VIP.

Legendele de la Scorpions revin luna aceasta la Bucuresti si pregatesc pentru romani un spectacol nou, grandios! Albumul „Sting In The Tail” a avut un succes extrem de mare, ce a dat nastere unei noi generatii de fani. Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din aceasta noua generatie, celebrii artisti au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.

Tot mai multi fani se grabesc sa-si rezerve un bilet la concertul legedarilor artisti, cele mai cautate categorii fiind Normal Circle - devenita acum indisponibila si Golden Circle - urmatoarea categorie care va fi sold out. Pe langa acestea, fanii mai au la dispozitie bilete cu loc la tribunele VIP si Super VIP.

Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions soseste la Bucuresti pentru un concert de neuitat, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, in deschiderea evenimentului urmand sa concerteze cei de la Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe greii rock-ului, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte! "Pe masura ce emotia noastra a crescut, decizia de a nu ne retrage s-a impus treptat in mintile noastre. Una inseamna sa spui „acesta este sfarsitul trupei Scorpions” si alta inseamna sa si faci acest lucru. Albumul nostru „Sting in the Tail” a avut un succes atat de mare, incat o intreaga generatie noua s-a alaturat fanilor nostri. A fost uimitor. E la fel ca atunci cand esti la o petrecere buna si iti vine foarte greu sa cauti usa pentru a pleca", declara Klaus Meine, solistul trupei germane.

Cei ce doresc sa-i vada si asculte live pe Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak trebuie sa stie ca biletele ramase se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 400 lei (SUPER VIP - bilet cu loc la tribuna centrala)
- 325 lei (VIP - bilet cu loc la tribuna laterala)
- 250 lei (GOLDEN CIRCLE)
- 150 lei (NORMAL CIRCLE) SOLD OUT

29.11.2013

Scorpions lanseaza azi DVD-ul MTV Unplugged"!

Scorpions este inca cea mai populara trupa din Germania si desi au programate zeci de show-uri, printre care si unul in Romania - pe 14 decembrie, trupa a gasit timpul si energia pentru a da viata unui proiect foarte special: primul lor show MTV Unplugged! Trupa germana a programat pentru astazi (29 noiembrie 2013) lansarea in Europa a albumului "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens"!

Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak au colaborat pentru acest material cu muzicienii si producatorii suedezi Mikael Nord Andersson (chitara, mandolina, chitara lap steel, voce) si Martin Hansen (chitara, muzicuta, voce). Acestia sunt reposnsabili si de aranjamentul de pe "MTV Unplugged".  Materialul va fi disponibil in 50 de tari, in format standard CD, DVD, Vinil si Blu-Ray.

Materialul include pe langa hiturile arhicunoscute ale trupei si piese noi dar si featuringuri cu artisti preum Morten Harket, Cäthe si Johannes Strate. Printre piesele noi se numara „Dancing With The Moonlight”, „Follow Your Heart”, „Rock N' Roll Band” si „Love Is The Answer” - o balada absolut speciala deoarece este cantata Rudolf Schenker, lucru care nu se intampla prea des.

Trailerul pentru „MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens” poate fi vizionat aici.

 

 

Filmarile pentru DVD au fost facute in septembrie, la Lycabettus Theatre din Atena, fiind pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged cand inregistrarile s-au facut sub cerul liber. 

 „Cand ne-a fost propusa ideea unui show unplugged, imediat ne-am gandit la Grecia”, spunea Klaus Meine. „Avem fani fabulosi peste tot in lume, insa grecii sunt niste fani absolut inveterati!”. In ceea ce priveste alegerea locatiei, Meine a mai povestit: „Am cantat aici acum multi ani. Este un loc foarte frumos. Imi aduc aminte ca si atunci, fanii s-au urcat pe stancile din jur pentru a ne vedea.”

Spectaculoasa locatie aleasa, situata la 300 de metri deasupra orasului, a fost un fundal impresionant pentru primul show din istoria MTV Unplugged filmat in aer liber. Din varful dealului Lycabettus, panorama este data de Acropole si stadionul Panathinaiko dar si de Muntele Parnes, orasul Pireus si Golful Saronic. Interesant este insa si faptul ca teatrul impartaseste cu trupa Scorpins anul in care a fost construit, fiind acelasi an in care trupa germana a luat fiinta - 1965! Numele dat dealului pe care se afla situat teatrul in aer liber este strans legat de foarte multe povesti populare, una dintre ele vorbind despre acesta ca fiind un refugiu al lupilor (lycovatias drymos – muntele lupilor), in timp ce altele sustin ca numele de Lycabettus s-a format din cuvintele lyci si vaino, referindu-se la locul unde apare prima data amurgul. Mitologia greaca atribuie insa numele de Lycabettus zeitei Atena.  

Biletele pentru concertul din 14 decembrie, in a carui deschidere vor concerta cei de la Trooper au preturi cuprinse intre 150 lei si 400 lei si se pot gasi in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro! 

28.11.2013

Scorpions au lansat primul clip extras de pe DVD-ul MTV Unplugged"!

A fost lansat „In Trance”, primul clip extras de pe MTV Unplugged - noul DVD al celor de la Scorpions! Cei de la Scorpions au pregatit lansarea albumului "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" pentru maine, 29 noiembrie 2013, urmand ca pe 14 decembrie sa concerteze in Romania, la Romexpo (Pavilion Central), in cadrul turneului „Rock'n Roll Forever”.

Materialul a fost filmat in septembrie, la Lycabettus Theatre din Atena, fiind pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged cand inregistrarile s-au facut sub cerul liber. Materialul va fi disponibil in 50 de tari, in format standard CD, DVD si Blu-ray.

Intrebat despre alegerea acestei locatii pentru filmari, Klaus Meine a declarat: „Avem fani fabulosi peste tot in lume, insa grecii sunt niste fani absolut inveterati!”

Clipul piesei "In Trance" (feat. Cathe) poate fi urmarit mai jos.

 

Tracklist "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens ":

01. Sting In The Tail

02. Can't Live Without You

03. Pictured Life

04. Speedy's Coming

05. Born To Touch Your Feelings

06. The Best Is Yet To Come

07. Dancing With The Moonlight (new song)

08. In Trance

09. When You Came Into My Life

10. Delicate Dance - new song

11. Love Is The Answer (new song)

12. Follow Your Heart (new song)

13. Send Me An Angel

14. Where The River Flows

15. Passion Rules The Game

16. Rock You Like A Hurricane

17. Hit Between The Eyes

18. Drum-Athenica

19. Rock N' Roll Band (new song)

20. Blackout

21. Still Loving You

22. Big City Nights

23. Wind Of Change

24. No One Like You

25. When The Smoke Is Going Down

Fanii din Romania au ocazia sa-i vada pe cei de la Scorpions in concertul din 14 decembrie 2013, de la Romexpo (Pavilion Central), in a carui deschidere vor concerta cei de la Trooper! Cei care doresc sa-i asculte live pe Scorpions si Trooper pot gasi biletele ce au preturi cuprinse intre 150 lei si 400 lei in urmatoarele locatii:

Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro! 

 ~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events.~~

21.11.2013

Trooper va deschide concertul Scorpions de la Romexpo

Pe 14 Decembrie, Scorpions aduce in capitala „Rock'n Roll Forever Tour 2013”! Pentru ca era nevoie de un artist pe masura, formatia Trooper a fost desemnata sa deschida concertul celebrului grup german!

Nu este prima data cand Trooper canta in deschiderea Scrorpions. Acestia au mai deschis concertul nemtilor si in 2011, la Zone Arena! Trooper a mai cantat pe aceeasi scena cu trupe precum Iron Maiden, Manowar, Prodigy, Judas Priest, Whitesnake, WASP, Europe, Sepultura, Rasmus, Dog Eat Dog, Nazareth, Royal Hunt, etc... Alin Dinca (voce), Aurelian Dinca (chitara, clape, voce), Radulescu Ionut (bass, voce), Covalciuc Ionut (tobe, voce) si Laurentiu Popa (chitara, voce) formeaza din 1995 cea mai iubita formatie de heavy metal de la noi din tara. Baietii de la Trooper au castigat de-a lungul timpului numeroase premii printre care: premiul pentru Chitaristul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Buna Formatie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Buna Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar si multe altele...

„Faptul ca vom deschide pentru a doua oara un concert Scorpions este de neimaginat! Iar ideea ca ei ne-au ales este o confirmare pentru noi. O confirmare a tot ceea ce am facut in ultimii 18 ani. In 1990 am ascultat pentru prima oara Scorpions. De atunci au ramas aproape de noi… pana in ziua de azi. Chiar sunt fara cuvinte. Bon Jovi declara anul trecut ca singura formatie pentru care ar accepta sa deschida este Scorpions. Daca Bon Jovi a spus asta… eu am sa tac si am sa fiu cel mai mandru om cand voi urca pe scena in data de 14 decembrie!” spunea Alin Dinca...
 
Cei care doresc sa-i asculte live pe Scorpions si Trooper pot gasi bilete in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrala
VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterala
GOLDEN CIRCLE: 250 lei 
NORMAL CIRCLE: 150 lei 
    
PROMOTIE!
Doar de Black Friday, in perioada 22-24 noiembrie 2013, fanii Scorpions si Trooper au ocazia sa cumpere bilete reduse la concertul din 14 decembrie! Acestea se gasesc doar pe www.BILETOO.ro si pe www.BLT.ro. In afara de aceasta reducere, fanii pot castiga si bilete la concert sau o intalnire cu trupa Scorpions! Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe www.BLT.ro si sa comande un bilet la orice eveniment de pe site, in intervalul orar corespunzator premiului dorit, intrand automat in tragerea la sorti pentru castigarea premiului. Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe www.BLT.ro.

~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events.~~

07.10.2013

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Scorpions!

De astazi (7 octombrie), biletele la concertul pe care trupa Scorpions il va sustine in decembrie la Romexpo Bucuresti se gasesc in toata reteaua Biletoo! Concertul va avea loc pe 14 decembrie si face parte din Rock 'n Roll Forever Tour 2013!

Incepand de azi, fanii Scorpions pot gasi bilete in toata reteaua de magazine Biletoo, atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii! In Bucuresti biletele pot fi gasite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro si MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 

SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrala

VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterala

GOLDEN CIRCLE: 250 lei  

NORMAL CIRCLE: 150 lei  

Trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change", a fost cel mai bine vandut single al anului 1991. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

    ~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti, la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.~~

 

30.09.2013

Concert Scorpions la Bucuresti pe 14 decembrie 2013

Veste buna pentru fanii Scorpions! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania - Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock'n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania!

Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

Succesul inregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume intreaga ca trupa Scorpions inca mai are multe de spus pe scena muzicii rock internationale.

Dragostea si admiratia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei sa plece intr-un nou turneu - „Rock’n Roll Forever”, in care sa isi incante fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar si cu hiturile cu care au cucerit toate generatiile.

Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra. Trupa a fost infiintata in 1965 si are in componenta actuala cinci muzicieni ce provin din tari diferite. Celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change / Vantul schimbarii", lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991.

Asocierea trupei Scorpions cu prabusirea Zidului Berlinului a fost consacrata in 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a caderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniati de o orchestra compusa din 160 de violonisti. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 

SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrala

VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterala

GOLDEN CIRCLE: 250 lei  

NORMAL CIRCLE: 150 lei  

Biletele vor putea fi cumparate incepand de maine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO. Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook