Concert Ska-nk la Expirat Halele Carol pe 8 martie

08 Martie 2017
Bucuresti - Expirat Halele Carol
Pret: 20 Lei

Miercuri 08.03. 9PM

Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

Acces: 20 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Ska-nk vin de pe taramurile baimarene din vara anului 2010. Muzica vesela, formata din doua stiluri definitorii: ska-ul si punk-ul. In decembrie 2011, iese primul album „Suntem la televizor”, iar in septembrie 2012 se vede si primul lor videoclip oficial la piesa „M-am saturat de ploaie”.

Muzica lor atinge o gama vasta de subiecte serioase, dar si pline de umor. Cu doua albume la activ („Suntem la televizor” si „Pe acorduri de vara”), Ska-nk pregateste o agitatie ca la carte pentru Sala Compresoarelor.

M-am saturat de ploaie: http://y2u.be/I6zue3BaImY

Mama ta (BalconyTV): http://y2u.be/P1CkkVidTcY

Noi cand ne intalnim: http://y2u.be/eWsKCwqyhsg

YouTube: www.youtube.com/channel/UCuZ-aCoLktpM8dN0qIv8DkA

 

RSVP: www.facebook.com/events/333665637035311Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook