Concert SLAYER la Arenele Romane din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Slayer Slayer Slayer Slayer
Adauga si tu o poza

04 Iunie 2012
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 80-120 Ron

Slayer, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti!

Avatar si H8 vor canta in deschiderea concertului pe care trupa Slayer il va sustine pe data de 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Emagic, fiind sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a evenimentului.

Infiintata in anul 1996, Avatar este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se constant ca indentitate cu scopul de a "livra iubitorilor acestui gen muzical un produs care se ridica la standardele est-europene" dupa cum declara membrii trupei. "The Alchemist", primul album semnat Avatar, lansat in 1999, a primit recenzii pozitive inclusiv in Germania, Serbia, Cehia, Italia, Franta si SUA, trupa sustinand de-a lungul carierei nenumarate concerte alaturi de nume precum Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory. In anul 2002, Avatar a fost co-headliner la festivalul Hellhammer din Serbia, iar un an mai tarziu a cantat alaturi de Pungent Stench in cadrul festivalului Spring Metal din Salzburg. Trupa este in prezent formata din Dan Scurtu (chitara), Catalin Brinzan (bass), Marian Calin (tobe), Catalin Diaconu (chitara) si Marius Popeanga (voce), formula in care se vor prezenta si pe 4 iunie, la Arenele Romane.

H8, trupa hardcore-metal-crossover infiintata in 1995 in Ploiesti, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, a impartit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor sau Take Offense. In anul 2006, H8 a lansat albumul "Nimic nou", urmat trei ani mai tarziu dematerialul "Printre voi", ambele primite extrem de bine atat de fani cat si de critici. In prezent, H8 lucreaza la cel de al treilea album din cariera care va fi intitulat "O viata de hartie".

Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer a luat fiinta in anul 1981, in Huntington Park, California, fiind alcatuita in prezent din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe). Succesul international a aparut in anul 1986, odata cu lansarea albumului Reign In Blood, material considerat si la aceasta ora a fi una dintre capodoperele death-metal-ului. De-a lungul timpului, trupa a lansat doua albume live, doua compilatii, 6 videoclipuri, doua EP-uri si nu mai putin de 11 albume de studio, patru dintre ele fiind premiate cu discul de aur in Statele Unite. Slayer a primit cinci nominalizari la Grammy, castigand doua premii, in 2007 si in 2008, pentru piesele Eyes of the Insane si Final Six, ambele incluse pe albumul Christ Illusion.

Alaturi de Metallica, Megadeth si Anthrax, Slayer face parte din Big Four, concept nascut dupa lansarea DVD-ului omonimce prezinta concertele live sustinute de cele patru nume mari ale thrash metal-ului pe 22 iunie 2010 la Sofia, Bulgaria, in cadrul festivalului Sonisphere. DVD-ul s-a bucurat de un succes impresionant, clasandu-se pe prima pozitie in topurile din Statele Unite, Canada, Marea Britanie si numeroase alte tari europene.


Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane sunt disponibile atat pe www.MyTicket.ro, la doua categorii de pret: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, precum si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.

Acesta este al doilea eveniment de "incalzire" pentru editia de anul acesta B'ESTFEST Summer Camp, fiind dedicat fanilor rock care incepand din acest an vor avea in cadrul festivalului o scena destinata exclusiv acestui gen muzical. Pe durata celor trei zile de festival, fanii vor avea ocazia sa vada pe aceeasi scena nume precum Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah, Tristania si multi altii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook