Concert SOLSTAFIR si MYRKUR pe 5 decembrie la Bucuresti

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze concert Solstafir, Myrkur si Arstidir Poze concert Solstafir, Myrkur si Arstidir Poze concert Solstafir, Myrkur si Arstidir Poze concert Solstafir, Myrkur si Arstidir
Adauga si tu o poza

05 Decembrie 2017
Bucuresti - Quantic
Pret: 59 - 110 Lei

07.12.2017

Poze de la concertul Solstafir, Myrkur si Arstidir din Quantic

 Pozele de la concertul Solstafir, Myrkur si Arstidir sustinut in Quantic pe 5 Decembrie pot fi vazute accesand link-ul de mai jos:

Poze de la concertul Solstafir, Myrkur si Arstidir

Photo credits: Ciprian Vladut

 
13.11.2017

Solstafir, Myrkur si Arstidir in Quantic: Program si reguli de acces

 Pe 5 Decembrie, de la ora 19:00 in Quantic Club va asteptam la un concert alaturi de Solstafir, Myrkur si Arstidir.

Club Quantic este o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente! Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa. 

Usile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea bratari. Bratarile se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si toalete.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM

19:00 - Doors 

19:30 - Arstidir (30 minute)

20:20 - Myrkur (45 minute) 

21:20 - Sólstafir (90 - 110 minute)

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Clubul dispune de garderoba. 

Vanzarea de produse se face cu cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea si multe altele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, in faa scenei - pana pe 5 decembrie

- LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in faa scenei - in limita biletelor disponibile.

18.10.2017

Solstafir si Myrkur in Quantic: Ultima saptamana de earlybird

 Solstafir si Myrkur vor concerta pe 5 Decembrie in club Quantic din Bucuresti, in cadrul turneului pe care cele doua formatii il vor sustine in Europa.

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de Earlybird in care mai puteti gasi pe www.iabilet.ro bilete la pretul special de 59 de Lei la categoria Acces General si 85 Lei la Golden Circle.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- PRESALE: 69 de lei Acces General si 99 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 5 decembrie

- LA INTRARE: 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle, in fata scenei - in limita biletelor disponibile.

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

25.09.2017

Arstidir se alatura concertului Solstafir si Myrkur de pe 5 Decembrie din Quantic

Arstidir, formatia islandeza de Indie-folk rock se alatura concertului sustinut de Solstafir si Myrkur pe 5 Decembrie in Quantic din Bucuresti.

Bazele Arstidir au fost puse in 2008, in Reykjavik, ca un trio format din Daniel Auousson, Gunnar Mar Jakobsson si Ragnar Olafsson. Ulterior s-au alaturat si Jonas Jensson si Jon Elisson.

Pana acum artistii au lansat 4 materiale de studio Arstidir, Svefns og voku skil, Hvel, iar pentru ultimul dintre ele, Verloren Verleden, colaborand cu Anneke van Giersbergen.

In momentul de fata, Arstidir este format din Daniel Audunsson (chitara si voce), Gunnar Mar Jakobsson (chitara, chitara bariton si voce) Karl James Pestka (vioara, viola si voce) si Ragnar Olafsson (pian, chitara bariton si voce)

Pentru concertul Solstafir, Myrkur si Arstidir biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle, in faa scenei - primele 200 de bilete
- PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, in faa scenei - pana pe 5 decembrie
- LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in faa scenei - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de braara (pe care o primii la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


14.08.2017

Concert SOLSTAFIR si MYRKUR pe 5 decembrie la Bucuresti

SOLSTAFIR si MYRKUR canta la Bucuresti pe 5 decembrie in Club Quantic in cadrul unui eveniment marca METALHEAD! Fanii care au cumparat abonamente de pe iabilet.ro la METALHEAD Meeting, pot folosi codul unic de sub QR code-ul de pe bilet pentru a se bucura de un discount de 5% la acest eveniment ! Codul poate fi folosit o singiura data.

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea, iar primele 200 de bilete au pret special de doar 69 de lei. Discountul de 5% este valabil doar in perioada earlybird, adica pana se vand primele 200 de bilete.

SOLSTAFIR

Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de peste 20 de ani pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica seducatoare a trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Berdreyminn", lansat in primavara anului 2017. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

www.solstafir.net

www.facebook.com/solstafirice/

www.youtube.com/watch?v=DS_TPsnnlts

 

MYRKUR

Cantareata si fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinta de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat in 2014 cu EP-ul "Myrkur", produs in totalitate de catre Amalie, si i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records.

Primul album de studio Myrkur, "M", a fost lansat in 2015 si a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr). In prezent, Myrkur pregateste lansarea celui de-al doilea album de studio, intitulat "Mareridt" ("Cosmar"), material in care exploreaza lumi intunecate misterioase incarcate de metafore muzicale deosebite, toate aranjate intr-un ansamblu terifiant si fabulos deopotriva.

www.myrkurmusic.com

www.facebook.com/myrkurmyrkur/

www.youtube.com/watch?v=M9cNZQIzShc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle - primele 200 de bilete

- PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle - pana pe 5 decembrie

- LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de braara (pe care o primii la intrare)

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook