Concert Spiritual Front in Qunatic


30 Noiembrie 2018 - 01 Decembrie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 30 - 60

 SPIRITUAL FRONT se reintorc in Bucuresti cu 2 show-uri de exceptie, special pentru fanii romani, in Quantic Club.

BILETE:

30 noiembrie:

30 de lei - presale in reteaua iabilet.ro

40 de lei - la intrare, in ziua concertului

1 decembrie:

30 de lei - presale in reteaua iabilet.ro

40 de lei - la intrare, in ziua concertului

Combo ambele zile:

50 de lei - presale in reteaua iabilet.ro

60 de lei - la intrare, in ziua concertului

Vineri - Sambata, 30 noiembrie - 1 decembrie

Quantic Club

Bucuresti, Intrarea Grozavesti

SPIRITUAL FRONT este o trupa de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca "nihilist suicide pop", cu toate ca elementele de neoclasic si rock, folk melancolic, precum si tango sunt predominante, impreuna cu un sentiment experimental recurent. De la inceputuri, sunetul s-a transormat si a crescut, ajungand sa fie comparat cu Nick Cave, Swans, i Scott Walker.

Trupa a aparut in 1999 ca un proiect condus de Simone "Hellvis" Salvatori, un chitarist si vocalist din Italia. 

Piesa "The Gift of Life" a aparut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar "Jesus died in Las Vegas" a fost folosita in serialul "Las Vegas”.

Acestia au lansat in aprilie, anul acesta, albumul "Amour Braque", album ce a primit foarte multe laude si recenzii pozitive.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook