Concert Suicide Silence luni in Gambrinus Pub din Cluj-Napoca


23 Iulie 2012
Cluj Napoca - Gambrinus Pub
Pret: 50 lei

Grupul american Suicide Silence canta luni, 23 iulie, in Gambrinus Pub din Cluj-Napoca. Acest eveniment este prezentat de Brave HardCore Booking, Gambrinus Pub si La Chambre Du Chat.


SUICIDE SILENCE (USA)
http://www.facebook.com/suicidesilence?ref=ts

Spiritual Ravishment (RO)
http://www.facebook.com/SpiritualRavishment?ref=ts

Killchain (SK)
http://www.facebook.com/pages/Killchain/44027331800?ref=ts

Diamonds Are Forever (RO)
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband


Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. 'Nu incerc sa distrug credintele celor din jur - este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar.' Discul contine si doua colaborari cu solistii Jonathan Davis (Korn) si Frank Mullen (Suffocation).

Muzical, Suicide Silence sunt calalogati drept lideri ai genului deathcore, un hibrid death metal si metalcore.

Biletele pentru concertul Suicide Silence la Cluj-napoca au fost se gasesc la Gambrinus Pub , U-MAN Cluj-Napoca (Iulius Mall). Pretul biletelor este de 50 lei (un numar limitat de 150 de bilete).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook