Concert Syn Ze Sase Tri pe 22 iunie la Sibiu

22 Iunie 2017
Pret: 25 Lei

Dupa un excelent start de sezon cu trei concerte in Iasi, Suceava si Targu Mures, trupa Syn Ze Sase Tri confirma inca doua orase! Cluj-Napoca, pe 26 martie, respectiv Sibiu, pe 22 iunie sunt cele mai noi concerte confirmate de blackerii de la Syn Ze Sase Tri, ambele concerte avand o insemnatate aparte.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc in Club Flying Circus si va coincide cu redeschiderea oficiala a acestui club, la noua sa adresa: Strada Universitatii nr. 3.

In deschidere: Ashaena. Pret bilet: 20 lei (de vanzare doar in seara concertului, la intrare).

https://web.facebook.com/events/257881997993404/

Cat despre Sibiu, Syn Ze Sase Tri au fost invitati sa sustina un recital in cadrul competitiei Wacken Metal Battle, care va decide singura formatie romaneasca prezenta anul acesta la Wacken Open Air Germania. Biletele pentru acest eveniment se vor pune in vanzare in aprilie, pe pagina oficiala a concursului – www.metal-battle.ro  Va exista un numar limitat de 200 bilete, la pretul de 25 lei.

Pentru a fi la curent cu activitatea trupei, urmariti periodic pagina oficiala:

https://synzesasetri.ro Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook