Concert Tarja Turunen in Bucuresti

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Summer Storm Summer Storm Summer Storm Summer Storm
Adauga si tu o poza
Concert Tarja Turunen in Bucuresti

22 Iunie 2009
Bucuresti - Sala Palatului
Pret: 70, 90, 110, 130 si 150 RON

Poze de la concertul sustinut de Tarja Turunen la Sala Palatului pe 22  iunie 2009, pot fi gasite pe METALHEAD aici: Poze Concert Tarja Turunen in Bucuresti

Tarja a facut un show fantastic alaturi de trupa sa in fata a aproape 3000 de persoane, fani de toate varstele veniti din toate colturile tarii. Setlistul, dupa cum v-am anuntat si pe METALHEAD, a cuprins piese de pe "My Winter Storm" dar si melodii de la Nightwish care au facut-o celebra. Revenim curand cu un interviu video, o cronica de concert si filmari !

Am discutat pe 21 iunie 2009 cu Tarja Turunen in gradina hotelului Caro din Bucuresti. Aflati detalii picante despre viata artistei si despre planurile ei de viitor din interviul video de aici:

Interviu cu Tarja Turunen: Eu sunt sefa !

 

Soprana Tarja Turunen va canta la Sala Palatului pe 22 iunie 2009, concert ce face parte din turneul european Summer Storm 2009.

Cea mai stralucitoare stea a scenei muzicale finlandeze, remarcabila soprana Tarja Turunen a devenit intr-un timp extrem de scurt una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale muzicii rock internationale. Tarja a fost vocea legendara a celei mai iubite trupe de rock simfonic, Nightwish.

Comanda Bilete - Click Aici

Concurs: Castiga 6 invitatii duble la Concertul Tarja Turunen la Bucuresti

De-a lungul carierei sale, Tarja a reuit sa uneasca doua lumi aflate la poli opui, rock-ul i opera. Soprana a reuit sa atinga echilibrul perfect intre stiluri prin piese ca "Nemo" i "I Walk Alone", hituri ce au rasturnat topurile internaionale i au influenat pregnant scena de rock.

Tarja s-a nascut in oraul Kitee din Finlanda, a inceput studiile muzicale la varsta de numai ase ani i a aprofundat coala canto incepand de la 18 ani. Cat timp a fost solista i figura emblematica Nightwish, incredibila sa charisma i prezena scenica au propulsat-o pe primul loc in inimile iubitorilor de rock simfonic din intreaga lume.

In prezent, Tarja are o cariera solo de succes, marcata de albumul „My Winter Storm”, lansat in 2007. Cu noi dimensiuni adaugate stilului oricum foarte special, Tarja a inregistrat muzica de film in defavoarea aranjamentelor acustice tradiionale ale muzicii rock i a creat o atmosfera sonora specifica produciilor cinematografice. Iar in aceasta lume mica nu exista un nume mai potrivit ca Hans Zimmer, compozitorul de film binecunoscut pentru coloana sonora din Gladiatorul i Piraii din Caraibe. Producia a avut loc in studioul Remote Control din Los Angeles aranjata de Slamm Andrews, sound designerul care a mixat sunetele din filmul Familia Simpson. Tot din categoria grea de profesioniti este i Daniel Presley, producatorul albumelor Faith No More, Jewel i The Breeders. Albumul a obinut discul de platina in Finlanda i cate un disc de aur in Rusia, Germania i Suedia. Piesa de debut "I Walk Alone", inspirata din Requiem-ul lui Mozart, a primit critici foarte pozitive din partea presei i a fanilor, iar clipul a fost intensiv promovat pe toate canalele muzicale.

Dupa doua concerte spectaculoase in Romania alaturi de Nightwish, primul la Sala Palatului din Bucureti - SOLD OUT i al doilea la Sala Polivalenta, Tarja a cucerit definitiv publicul local. Turneul european a fost, de asemenea, un real succes, majoritatea spectacolelor fiind SOLD OUT cu saptamani inainte de concert. Figura Tarjei a aparut pe coperile publicaiilor din intreaga lume, in ari ca Norvegia, Germania, Spania, Brazilia, Frana, Suedia, Belgia, Olanda, Finlanda, Argentina i Romania.

In Bucuresti, Tarja Turunen va concerta in data de 22 iunie la Sala Palatului. Biletele de 70, 90, 110, 130 si 150 de lei sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.eventim.ro incepand cu data de 23 martie.

Un eveniment organizat de Future Production i ARTmania.

Parteneri Media: 24-FUN, METALHEAD, Monopoly Media, Zoom TV, Oops Media, Metropotam, Revista Sunete.

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: