Concert The 1975

Concert The 1975

26 Iunie 2023
Bucuresti - Romexpo
Pret: 144,84

23.06.2023

Dimitri's Bats deschid concertul The 1975

 Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Romexpo. In deschidere vor urca Dimitri's Bats.

Dimitri's Bats sunt din Bucuresti si au debutat in 2017. Abordeaza un alternative cu influente de indie insa regasim pe alocuri si pasaje pop rock sau chiar electronic. Printre artistii care i-au influentat, se numara alt-J, Jacob Collier sau Tyler the Creator.

Va reamintim programul concertului:

 

PROGRAM

Acces              19:00

Dimitri's Bats   20:00 - 20:30

The 1975         21:00 - ...


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si  in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se pun in vanzare la 3 categorii,VIP - pe platforma la inaltime, aproape de scena, Categoria Teren (A) - in fata scenei, Categoria Acces General (B) - in spatele categoriei A, si au urmatoarele preturi:

- VIP - SOLD OUT

- Teren (A) - Presale 240  si la 280 la intrare

- Acces General (B) - Presale 180 lei  si 200 lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live powered by KISS FM

21.06.2023

The 1975 la Romexpo: Program si reguli de acces

Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Romexpo.

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00  Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Avem si un Food Court cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul evenimentului va exista si o zona de merchandise in categoria C. Bineinteles nu vor lipsi toaletele. 


1. Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. 


2. PROGRAM

Acces              19:00

Dimitri's Bats   20:00 - 20:30

The 1975         21:00 - ...3. ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici. 4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

 Posesorii de bilete la categoriile VIP si Teren (A) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General (B) nu vor primi bratara la acces.

- Categoria VIP - Pe platforma la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si toaleta premium separata.  Fanii cu bilet Premium au acces in toate categoriile de bilete.

- Categoria Teren (A) - in picioare, in fata scenei;  posesorii de biletele la categoria Teren (A) nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria Acces General (B) 

- Categoria Acces General (B) - in picioare in spatele categoriei Teren (A). Posesorii de bilete la categoria Acces General (B) nu au voie sa intre la nicio alta categorie BILETE:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si  in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se pun in vanzare la 3 categorii,VIP - pe platforma la inaltime, aproape de scena, Categoria Teren (A) - in fata scenei, Categoria Acces General (B) - in spatele categoriei A, si au urmatoarele preturi:

- VIP - SOLD OUT

- Teren (A) - Presale 240  si la 280 la intrare

- Acces General (B) - Presale 180 lei  si 200 lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

 

Un eveniment BestMusic Live powered by KISS FM

18.01.2023

Concert The 1975

 Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Romexpo. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preturi earlybird. Trupa cu al sau carismatic solist Matthew Healy revine in Romania dupa prezenta la festivalul Summer Well in 2019 cand au fost headlinerii evenimentului.

The 1975 vin din Anglia, mai exact din Wilmslow, Cheshire, aproape de Manchester. Componentii formatiei s-au cunoscut in liceu si au inceput sa cante inca din 2002.
 
Primul album a venit abia in 2013 insa a ajuns direct pe prima pozitie in UK Albums si pe locul 28 in Billboard 200 aducandu-le 3 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur.
 
De atunci au mai lansat inca patru materiale de studio fiecare dintre ele ajungand in topurile din intreaga lume si aducand formatiei alte Discuri de Platina sau de Aur.
 
The 1975 abordeaza un pop rock dar cu influente dintr-o gama variata de genuri precum indie, funk, electro sau synth, solistul formatiei, Matt Healy, declarand in repetate randuri ca muzica Afro-Americana a influentat covarsitor directia muzicala a formatiei.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- Premium (cu loc) - 229 lei in earlybird, 249 lei in presale si 280 la intrare
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 189 lei in earlybird, 209 in presale si 240 la intrare
- Acces General (cu loc) - 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 180 lei la intrare
 
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie
 
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionele specifice platformei de ticketing
.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Romexpo fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by KISS FM
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:Calendar de Concerte

L M M J V S D
f